nlc.hu
Sztárok

Kandász Andi csalók áldozata lett

Kandász Andi csalók áldozata lett, a műsorvezető a követőit is óvatosságra inti

Nevével és fotójával élnek vissza a csalók.

Kandász Andi csalók áldozata, akitől gondolkodás nélkül lopták el a személyiségét, és egy teljesen új, ingatlanokkal foglalkozó Facebook-oldalt hoztak létre a nevében.

kandász Andrea

Fotó: Facebook/Kandász Andrea

A Bors azt írja, ránézésre teljesen hitelesnek tűik az oldal, azt leszámítva, hogy egyetlen követője sincs neki, és bankkártya adatokat kérnek el.

A műsorvezető meg is tette a szükséges lépéseket, hogy eltávolítsák a kéretlen profilt, és mindenkit arra figyelmeztet, véletlenül se dőljön be a csalásnak.

„Csalók próbálják kicsalni a nevemben a követők bankkártya adatait. Ez egy álprofil… Ugyanúgy néz ki, mint az én oldalam, de 0 követővel és 0 kedveléssel. Semmiképen ne adjatok meg semmilyen adatot! Megettem a megfelelő lépéseket!”
– írta az Instagram-oldalán Andi, aki reméli, hogy eddig senki sem dőlt be a csalóknak. 

Másokkal is megtörténik

Az nlc többször is írt a Bódi család kálváriájáról, akik többször is csalók áldozatai lettek és sikerült is átverni pár gyanútlan rajongót. Hiába hívták fel ugyanis a rajongók figyelmét, valaki mindig bedőlt az átverésnek. De sajnos az sem ritka, hogy a hétköznapi embereket nem a sztárokon keresztül próbálják behálózni: egy telefonos csalásról az egyik kollégánk is megírta a tapasztalatát.

(Via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top