nlc.hu
Sztárok

Vasvári Vivien cuki posztot tett ki az Instagram oldalára

Vasvári Vivien cuki posztot tett ki az Instagram oldalára – fotó

Édesanyjának üzent.

Ahogy azt az nlc is megírta, Vasvári Viviennek hamarosan gyermeke születik, már mindenórás, nem olyan rég pedig cuki posztot tett ki az Instagram oldalára.

Egy olyan fotót tett közé, melyen hőn szeretett anyukájával láthatók, és az alábbi kedves üzenetet írta hozzá:

„Mikor megszülettem sírtam, Te máris szerettél. Felneveltél, dédelgettél, Óvtál és védtél.  Köszönöm neked, hogy segítettél, köszönöm hogy megértettél!  Meghálálni a sok jót nem tudom, Míg élek szeretetem neked adom, és mindig büszkén mondhatom, Az én Édesanyám Egy Csodálatos asszony”

Vivien a harmadik gyermekével várandós, és még az a hír is felreppent, hogy talán Amerikában fog szülni. Korábban a második gyermekét, Edwardot is Amerikában szülte meg. Akkor a szülészorvos, a kórházi ottlét, a privát szoba, a gyermekorvos, az oltások átszámítva körülbelül tízmillió forintba kerülhettek.

Vasvári Vivien

Fotó: Instagram

A 32 éves Vasvári Viviennek két korábbi kapcsolatából már van egy fia és egy lánya: Ariana kilenc-, a Szegedi Fecsótól született kisfia, Edward pedig ötéves. A harmadik csöppségnek a jelenlegi kedvese, Zsigmond az édesapja. A híresség korábban arról is beszélt, hogy már van egy-két név, ami különösen tetszik nekik, és biztos, hogy a pici extra nevet kap. Azt is megosztotta a követőivel, hogy a baba nem velük, hanem a saját szobájában fog aludni. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top