nlc.hu
Sztárok

Bezár Rákay Philipék hegymagasi étterme

Végleg bezár Rákay Philipék Balaton-felvidéki étterme

Megindult a végelszámolása a hegymagasi éttermet folyamatosan veszteségesen üzemeltető cégnek.

Végleg eltűnik Rákay Philipék hegymagasi étterme a Balaton-felvidékről, már elkezdődött a folyamatosan veszteséget termelő cég végelszámolása – írja az Mfor.

A 2020-ban nyitott éttermet a Tarányi-présház 1780 Kft. üzemeltette, amelynek egyik társtulajdonosa a filmproducer, fideszes influenszer és felesége, Wieber Orsolya. Az étterem a présháznak nevezett, 1864-ben épült, felújított klasszicista villában működött.

Az étterem már korábban bezárt, a Tarányi-présházat tavaly októberben eladásra kínálták 4 millió euróért, akkori árfolyamon 1,63 milliárd forintért. Most a cég végelszámolására kerül sor.

Rákay Philip producer a Most vagy soha! címû magyar történelmi film Fóton felépült új, a reformkori Pestet felidézõ díszletváros bejárásán 2022. augusztus 25-én

Rákay Philip producer a Most vagy soha! című magyar történelmi film Fóton felépült új, a reformkori Pestet felidézõ díszletváros bejárásán 2022. augusztus 25-én (MTI/Szigetváry Zsolt)

A lap szerint sosem ment jól az üzlet, végig masszívan veszteségesek voltak, tavaly például a 78,3 millió forintos forgalom újabb 13,3 millió forintos bukást eredményezett, miközben a kötelezettségek 48 millió forintra híztak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top