nlc.hu
Sztárok

Vége Herczeg Zoltán házi őrizetének

Lekerült Herczeg Zoltán lábáról a nyomkövető, megszűnt a drog miatt ült divattervező házi őrizete

Elárulta, hova vezetett az első útja.

Fél év előzetes és 4 hónap házi őrizet után végre szabadnak érezheti magát Herczeg Zoltán. Megszűnt ellene a kényszerintézkedés, így augusztus 20-án lekerült a lábáról a nyomkövető – írja a Blikk.

Herczeg Zoltán

Herczeg Zoltán élvezi, hogy újra szabad – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

A bulvárlap megtudta, ahogy kiszabadult a házi őrizetből, a drog miatt ült divattervező első útja a Széchenyi fürdőbe vezetett. „Az ügy indulása előtt rendszeres vendég voltam a fürdőben, és nagyon jó érzés volt visszatérni. (…) Utána ügyeket intéztem, aztán elindultam Szerencsre, meglátogatni a szüleimet. (…) Aztán pedig szeretnék még elmenni a Balatonhoz, (…) és jó lenne a tengert is látni. Nekem most kezdődik valójában a nyár” – árulta el.

Mint mondja, ősztől újra belevág a munkába: készülnek az új kollekciók és zajlik a könyve kiadása is. „Emellett újra elkezdek régi lakásokat vásárolni, amelyeket felújítok, majd eladok, és a drogprevenciós előadásommal járom az országot” – sorolta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top