nlc.hu
Sztárok

Kálloy Molnár Péter munkája

Kálloy Molnár Péter a koronavírusos időszakról: „Szabadúszóként nekem nem volt fix fizetésem”

Sok színészhez hasonlóan neki sem volt könnyű.

Kálloy Molnár Péter nem tagadja, hogy az ő életében is volt olyan időszak, amikor nem dolgozhatott, így hónapokig bevétele sem volt. A koronavírus-járvány sok karriert tönkretett, megtépázott, melyből a színész szerint nem volt könnyű felállni.

Kálloy Molnár Péter

Kálloy Molnár Péter (Fotó: Birton Szabolcs)

„Most úgy érzem, szakmailag egy jó hullámon ülök. Volt a Covid, ami, mint minden színésznek, nekem is kemény időszak volt. Nem engedtek dolgozni, jogosan persze, de azért nem volt egyszerű. Szabadúszóként nekem nem volt fix fizetésem. Általában jobb ebben a státuszban lenni, mert te választasz, te mondod meg, mit és mennyiért. Kivéve egy ilyen helyzetben, amire senki sem gondolt. Amikor öt hónapig egyetlen forintot sem kerestem, miközben a csekkek ugyanúgy jöttek, az nem volt annyira jó. Lelkileg sem. Ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy színész vagy-e, ha nem gyakorolhatod a hivatásod. Mi ezen filóztunk” – mesélte többek között Péter dr. Karizs Tamásnak a Dr. Milesz News 24 Channel vendégeként.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top