nlc.hu
Sztárok

Némethyová Ivett a rendőrségi körözéséről

Megszólalt a körözésről a magyar realitykből ismert celeb: „A nevem be lett mocskolva”

Meggyűlt a baja a törvénnyel vagy félreértés áldozata lett? Elárulta az igazságot Némethyová Ivett.

Mint megírtuk, csalás miatt körözte a rendőrség Némethyová Ivettet, a Házasodna a gazda tavalyi évadának szereplőjét. A szlovák állampolgárságú, 48 éves nő – aki a Séfek séfe című főzős vetélkedőben, az Ádám keresi Évát, valamint a Házasság első látásra című valóságshow-kban is szerepelt – először szólalt meg azzal kapcsolatban, hogy kereste a rendőrség.

Némethyová Ivett

Némethyová Ivett egy napig szerepelt a rendőrség körözési listáján – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Ez az egész egy szabálytalan történet volt. Mi tanúvallomást is tettünk, úgyhogy kihallgattak egy ügyben. Egy teljesen alaptalan ügyről volt szó, és nem ez az eljárási formája, hogy kitesznek egy körözést. Azt hittem, hogy hanyatt esek, hogy milyen alapon? A nevem be lett mocskolva, ezáltal a nagyon sokéves munkásságom porba lett tiporva” – nyilatkozta a Tények Pluszban.

Elmondása szerint először 4 hónapja keresték őt a rendőrök, de csak a lánya volt otthon. Majd néhány nappal ezelőtt egy, számára rendőrnek tűnő illető kereste meg őt a Facebookon, mondván, adja meg a személyes adatait a rendőrkapitányságon adategyeztetés végett, különben körözni fogják. Ivett ezek után elment a rendőrségre és minden adatát megadta. Valahol azonban porszem kerülhetett a gépezetbe. „Azért tettek ki körözést, mert elírták a telefonszámomat. (…) Csak ki akartak hallgatni egy régebbi üggyel kapcsolatban” – árulta el. Mint mondja, ez egy 8 évvel ezelőtti ügy volt, egy személyi kölcsön, ami magas kamatokkal vissza is lett fizetve, és erről dokumentáció is van. Vélhetően az jelentette fel, akitől felvette a kölcsönt. Ivett leadta a visszafizetéssel kapcsolatos dokumentumokat a rendőrségen, hogy megvizsgálhassák azokat.

Az egykori reality-sztár – aki jelenleg jószolgálati nagykövetként dolgozik – jogi lépéseket tervez annak érdekében, hogy kárpótolják. „Nem így szerettem volna hírnevet” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top