A fiatal Mácsai Pál sármja még képeken is átütő erővel bír

nlc | 2023. Augusztus 24.
Egy komplett galériát szedtünk össze, hogy felelevenítsük, honnan indult Mácsai Pál. Az ifjú színészért rengeteg női szív doboghatott!

Mácsai Pál 62 éves, és a mai napig olyan elképesztő jelenléte van színpadon, vásznon és tévéképernyőn egyaránt, hogy eláll tőle a lélegzetünk. De tudod, mikor állt el igazán a lélegzetünk a színésztől? Amikor fiatal volt. Mert oké, manapság is hatalmas rajongói vagyunk (egy ilyen tehetségnek hogyne lennénk?!), de mikor legutóbb fotózták nyilvánosan, ősz hajjal és szakállal, az eszünkbe juttatta, milyen is volt az ország egyik legzseniálisabb színésze fiatalkorában. És bár mi a Terápiában is odáig voltunk érte, rájöttünk, hogy a harmincas éveiben utánozhatatlanul jól nézett ki. Az alábbi galériában érkezünk a fényképes bizonyítékokkal.

mácsai pál 1 nlc

Nem véletlenül szeretjük nőként az egyenruhás férfiakat: a pilótának öltözött Mácsai Pál egyszerűen utánozhatatlanul szexi. (Fotó: Fotocentral/ x Archívum Nők Lapja)

mácsai pál 2 nlc

Imádjuk az ilyen művészi képeket, mert eszünkbe jut róla, milyen elképesztően tehetséges színész is ő. Ez pedig önmagában nagyon vonzó. (Fotó: Fotocentral/Oláh Csaba)

mácsai pál 3 nlc

Igen, szeretjük az intelligens férfiakat, és Mácsai Pál vitathatatlanul az. (Fotó: Fotocentral/ x Archívum Nők Lapja)

mácsai pál 4 nlc

Nézd, milyen kis fiatal volt még ezen a képen! (Fotó: Fotocentral/x Oláh Csaba)

mácsai pál 5 nlc

Ezekkel a kék szemekkel konkrétan a lelkünkig ellát, és nem panaszkodunk. (Fotó: Fotocentral/ x Gordon Eszter)

mácsai pál 6 nlc

Oké, itt már idősebb, 43 éves, de ne tegyünk úgy, mintha azóta nem telt volna el majdnem húsz év. És mintha nem állna jól neki az ősz halánték. (Fotó: Fotocentral/ Ványi Ákos)

Exit mobile version