nlc.hu
Sztárok

Kórházba került Britney a házassága alatt

A házassága alatt kórházba került Britney, dulakodásból szerezte a sérülést

Britney Spears házasságáról egyre vadabb dolgok látnak napvilágot.
Britney és Sam

Ahogy azt az nlc is megírta, az énekesnő állítólag erőszakoskodott férjével, amelynek egy alkalommal csúnya következményei lettek. Erről a TMZ alapítója is beszél Harvey Levin egy dokumentumfilmjében.

„Ő és Sam egy szállodai szobában veszekedtek, ami annyira elfajult, hogy Britney megbotlott, nekiütközött a dohányzóasztalnak és betörte a fejét. A sebet össze kellett varrni” – mondta Harvey.

A TMZ értesülése szerint Asghari azt állítja, több alkalommal fajult a tettlegességig a vitájuk, egyszer pedig álmában támadt rá olyan szinten, hogy a biztonsági őröknek is közbe kellett avatkozniuk. 

Britney Spears és Sam Asghari alig több mint 1 évig voltak házasok, az énekesnő a válást az Instagram-oldalán jelentette be. A férfi azt állítja, hogy Britney rendszeresen bántalmazta őt, vitáik sokszor elfajultak. A válókeresetet a férfi adta be, a szakítás okát pedig „kibékíthetetlen ellentétként” tüntette fel. Bár a párnak volt házassági szerződése, Asghari meg akarja támadni a bíróságon, sőt, házastársi tartásdíjat is követel egykori párjától. A különválás dátumaként 2023. július 28-át jelölték meg. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top