nlc.hu
Sztárok

Lilu véleménye

Lilu a társulati pénzek megvonásáról: „Sajnos, a sz*rt akaratunkon kívül is pénzeljük”

A műsorvezető nem először fejezi ki a nemtetszését.

Lilu a közösségi oldalán akadt ki azon, hogy Pintér Bélának és Társulatának adományt kell kérnie ahhoz, hogy tovább alkothassanak. A társulat vezetője el is mondta, hogy bár szégyenként élik meg ezt a helyzetet, mégis kénytelen segítséget kérni a nézőktől.

„Hát, azért akármilyen aljas, nyomorult az, amiben élünk… ez elég szép. Amikor igazi tehetségek megfogják egymás kezét. Nekem összeszorul a torkom, közben rohadtul szégyellem magam” – írta a 24 óráig elérhető Instagram-történetében a műsorvezető, majd ő is kirakta az adománygyűjtés linkjét.

Lilu

Lilu (Fotó: Trenka Attila)

„A színház, aminek az előadásain nevetünk, sírunk, megcsavarja a lelkünket, kitépi a szívünket, és ezt leginkább egyszerre. Nekik kérniük kell. Hogy alkothassanak. A tehetségtelennek csak jól helyezkedni. Megalkudni. És dől a pénz. Nekem ezekben az időkben az is hazaszeretet, hogy támogatom őket. Ha belefér, tegyétek ti is. Sajnos, a sz*rt akaratunkon kívül is pénzeljük…” – posztolta Lilu, aki korábban az Átrium bezárásáról is kifejtette a véleményét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top