nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián ágynak esett

Zámbó Krisztián betegen sem akarja lemondani a fellépéseit

Megtiszteli a közönséget azzal, hogy élőben énekel, még ha beteg is.

Zámbó Krisztián az elmúlt hónapokban szárnyal a boldogságtól. Karriere szépen ível felfelé és úgy néz ki, viharos kapcsolata Takács Zsuzskával szintén sínen van, és a sokadik szakítás-kibékülés után már valóban egy boldog és kiegyensúlyozott jövő felé haladnak

Zámbó Krisztián

Fotó: Trenka Attila

Most viszont szomorú hírről kellett beszámolni. Egy csúnya betegség ágyhoz döntötte, de a rajongóit így sem szeretné cserben hagyni. 

Nem vagyok túl jól, de az elmúlt két nap az még borzasztóbb volt! Arcüreggyulladásom van, fáj az egész fejem, és alig tudom becsukni a számat. A fülem gyulladt be először, onnantól pedig nem volt megállás. Ma már jobban vagyok mondjuk, hála az antibiotikumoknak, de azért ebben az állapotomban nincs meg az a négy oktáv – kezdte a Ripostnak az énekes, aki ennek ellenére a hétvégén a mezőpeterdi Burgonyafesztiválon lép színpadra. – Most pihenek, szedtem a felírt gyógyszert és bízom abban, hogy rendbe jövök! Tőlem ugyanis távol áll, hogy playbackről énekeljek, én mindig megtisztelem azzal a közönséget, hogy élőben lépek előttük fel. Most sem lesz ez másképp, ezt garantálhatom!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top