nlc.hu
Sztárok

II. Erzsébet utolsó szavai

Ezek voltak II. Erzsébet utolsó szavai a menyéhez

Nem mindig volt felhőtlen a kapcsolat II. Erzsébet és egykori menye, Sarah, yorki hercegné között. Sarah és András herceg válása kicsit sem volt botrányoktól mentes, azonban idővel az idősödő királynő és a hercegné megbékélt egymással. Sarah rendszeresen átjárt beszélgetni a néhai uralkodóhoz azt követően is, hogy Fülöp herceg meghalt. Amikor a hercegné 2022-ben interjút adott nekünk új könyve kapcsán, így fogalmazott:  “A királynő mindig azt mondta nekem, gyűlölni és elpusztítani a másikat könnyű, sokkal nehezebb szeretni és kedvesnek lenni.”

A napokban pedig a saját podcast csatornáján beszélt arról, hogy mit mondott neki a legutolsó beszélgetésük alkalmával Erzsébet:  “Csak mindig légy Önmagad. Mindig légy kedves. Ezt mondogatta. Az uralkodó mindig úgy vélte, hogy sokkal több kedvességre van szükség a világban, hogy lefegyverezzük a rosszindulatot. Úgy hiszen, nagyon fontos, hogy mindannyian emlékezzünk ezekre, és tisztelettel, szeretettel gondoljunk a néhai királynéra, aki nagyszerűen vezetett minket, és most átadta ezt a fiának, aki azt hiszem, hasonlóan az anyjához.”

II. Erzsébet királynő

II. Erzsébet királynő, mellette Sarah. (fotó: Profimedia)

Sarah, akinél idén nyáron mellrákot diagnosztizáltak, arról is beszélt, hogy ellentétben a tévésorozatokban látottakkal, a királynő ajtaja mindig nyitva volt számára, ha tanácsra volt szüksége. “Mielőtt szeptemberben meghalt, megígértem neki, hogy mindig ott leszek Andrásnak, és kísérem az útján….Már több ideje élünk külön, mint amennyi időt házasok voltunk. Mégis mindig számíthatunk egymásra. Életem legsötétebb időszakában András mindig mellettem volt, és élete legsötétebb részében én is ott leszek neki, ahogyan az Egyesült Királyság néhai királynője, az anyukája is ott volt mellette.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top