nlc.hu
Sztárok

Napjai vannak hátra Steve Harwell-nek

Napjai vannak hátra a Smash Mouth frontemberének, Steve Harwellnek

A család és barátok sorra búcsúznak el tőle.

A Smash Mouth énekese, Steve Harwell hospice-ellátásban van, és már csak napok vannak hátra az életéből – jelentette be a banda menedzsere, az Entertainment Weekly Sunday című lapnak

Steven Harwell

Fotó: Getty Images

Az 56 éves rocker a májelégtelenség végső stádiumában van. A család és barátok az elmúlt három napban sorra érkeztek Harwellhez, miután az orvosok kijelentették: „előreláthatóan egy hete van csak hátra”.

„Reméljük, hogy az emberek tiszteletben tartják Steve és családja magánéletét ebben a nehéz időszakban” – tette hozzá az együttes menedzsere. A tragikus kimenetelt a zenész több éven át tartó súlyos egészségügyi problémái előzték meg.

A Smash Mouth frontembere korábban 2016 augusztusában került kórházba, miután egy koncerten összeesett a színpadon az Illinois állambeli Urbanában. A banda több fellépését elhalasztotta a következő évre, amikor ismét kórházba került, miután légzési nehézséget tapasztalt az egyik memphisi fellépése előtti hangpróbán.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top