nlc.hu
Sztárok

Hajdú Péter gyerekként

Fotó a fiók mélyéről: összeöltözött az anyukájával Hajdú Péter

Olyan fotókat hoztunk a múltból, amiket egyszerűen muszáj látnod. Főleg azért, mert szinte hihetetlen, hogy Hajdú Péter is volt gyerek.

A 48 éves műsorvezető lelkesen oszt meg fotókat mindhárom gyerekéről, valószínűleg az ő szülei is így tettek volna, ha akkoriban lehetett volna a neten posztolni. Azért gondoljuk így, mert sok klassz kép készült kiskorában is Hajdú Péterről, amik többre hivatottak annál, mint hogy egy fiók mélyén porosodjanak. 

Az egyik ilyen például az a nyári fotó, amin – lehet, hogy minden szándékosságot mellőzve – összeöltözött az anyukájával. A virágzó bokor előtt álló családban az édesanya és Péter is sárga pólót és fekete rövidnadrágot visel, hosszú szárú zoknival. 

A kép valószínűleg több mint négy évtizedes múltra tekint vissza, könnyen lehet, hogy ez volt a műsorvezető iskolakezdést megelőző nyara, amit a jelek szerint nem töltött eseménytelenül, az alkarja ugyanis be van gipszelve a fotón.

Hajdú Péter a szüleivel

Fotó: Fotocentral.hu – Szabolcs László

„Egyáltalán nem volt gáz a hajam”

Péter innentől kezdve meg sem állt a Külkereskedelmi Főiskoláig és az újságíró suliig, melyek elvégzéséhez természetesen nélkülözhetetlen volt a sikeres érettségi, amit a Gödöllői Török Ignác Gimnáziumban tett le. A fontos vizsga és a középiskolai ballagás előtt készült tablóképét saját maga figurázta ki, szerinte ugyanis nem viselt túl előnyös frizurát akkoriban: „Egyáltalán nem gáz a hajam” – írta pár nevető smiley kíséretében a közösségi oldalán.

Hajdú Péter érettségi tablóképe

Fotó: Fotocentral.hu – Szabolcs László

Való igaz, hogy most sokkal szerencsésebb a hajviselete, mentségére legyen mondva, hogy akkoriban viszont tényleg ez a séró számított divatosnak. Péterben még a (szerinte) nem túl előnyös tablókép sem csökkenti a nosztalgiázási kedvet, épp a napokban emlékezett vissza a gimis évekre abból az alkalomból, hogy egykori osztálytársa lett a régi iskolájuk igazgatója.

„Tudjátok, én gödöllői vagyok, ott nőttem fel. Imádtam a gyerekkoromat, amiért elsősorban édesanyámnak tartozom hálával, de köszönöm a tanáraimnak is, mert egy jó pedagógus kincset ér, egy rossz pedig sok kárt tud okozni. Nekem kiváló tanáraim voltak, főleg középiskolában. A Török Ignác Gimnáziumban érettségiztem, éppen májusban tartottuk a 30. érettségi találkozónkat. Mindegyiken ott voltam eddig és remélem, még sokáig erősíthetem ötévente a keménymagot. Szerettem az osztályomat és olyan jó látni, hogy szinte mindenki sikeres lett a maga területén. De, aki miatt most posztolok, ő az az osztálytársam, akire különösen büszke vagyok: kiváló családapa, kiváló ember, kiváló tanár, elhivatott pedagógus és augusztus 16-tól a Török Ignác Gimnázium új igazgatója!” – lelkendezett a Facebookon.

Nyitókép: Fotocentral.hu – Toroczkay Csaba

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top