Mintha megállt volna az idő: Szabó Erika semmit nem változott a Barátok közt óta

nlc | 2023. Szeptember 07.
Szabó Erika 14 évvel ezelőtt hagyta ott a Barátok köztöt, de bájából szinte semmit nem veszített, ugyanúgy néz ki, mint akkoriban.

Szabó Erikát ugyan a Barátok köztben ismerte meg az ország, azóta több filmben és sorozatban is szerepelt már. De elsősorban színházi színészként tevékenykedik – amit most egy ideig szüneteltetnie kell, ugyanis kisbabát vár. Ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy „az a terv, hogy egy évadot még biztosan kihagyok a színházból, és utána szép fokozatosan térek vissza”.

Erika egyébként is több lábon áll: az öccsével és a sógornőjével ruhamárkát alapított, amivel a reflektorfényen kívül is tud érvényesülni. És mint mondta, nem is bánja, ha néha úgy alakul, hogy hátrébb kell lépnie. „Az én szakmámban azt is tudni kell kezelni, ha az ember épp nincs a figyelem középpontjában, vagy épp csak kisebb szerepek jutnak neki. (…) Ez így egészséges, és bennem ez soha nem okozott rossz érzést.” Teljesen azonban soha nem tudott eltűnni a nyilvánosság elől (és talán nem is akart), ezt bizonyítja az alábbi galéria is. Melyben azt is megnézheted, mennyire nem változott semmit a most 38 éves színésznő, amióta először felbukkant a képernyőnkön Tildaként.

szabó erika 2003 nlc

Szabó Erika csupán 19 éves volt, mikor 2003-ban csatlakozott a Barátok közthöz. (Fotó: Rákosi Péter/Fotocentral)

szabó erika 2005 nlc

2005-ben Kiss Ramónával (és a Barátok közt többi szereplőjével) együtt ünnepelte a sorozat fennállásának 7. évfordulóját. (Fotó: Ványi Ákos/Fotocentral)

szabó erika 2008 nlc

Ilyen gyönyörű volt a 2008-as Story Ötcsillag Díjátadó Gálán. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

szabó erika 2010 nlc

A Barátok köztből való távozása után nem sokat pihent: az Üvegtigris 3-ban kapta meg a női főszerepet 2010-ben. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

szabó erika 2015 nlc

Ezután nem sokat láthattuk nyilvánosan, de bizonyos esetekben kivételt tett. Mint például 2015-ben, amikor elment az Argo 2 díszbemutatójára. (Fotó: Birton Szabolcs/Fotocentral)

szabó erika 2018 nlc

Legutóbbi filmje a 2018-as Parázs a szívnek volt. (Fotó: Olajos Piroska/Fotocentral)

szabó erika 2021 nlc

Erika egy verses ruhamárkának is a tulajdonosa, ezzel érkezett a Cápák között 3. évadába 2021-ben. (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

szabó erika 2023

Erika legutóbb az Indiana Jones és a sors tárcsája premierjén járt, ahol a várandós pocakját is megvillantotta. (Fotó: Schumy Csaba/Fotocentral)

Exit mobile version