nlc.hu
Sztárok

Szabó Erika újra a képernyőn

Szabó Erika újra a képernyőn – ezúttal a Cápák között befektetőit kell meggyőznie

Szabó Erika a testvérével közös bizniszhez keres befektetőt.

Szabó Erika két éve veszítette el az édesapját, ami nagyon megtörte. Az öccsével és a sógornőjével ezután vágott bele egy saját bizniszbe: egy ruhamárkát álmodtak meg, a darabokra pedig különböző versek és idézetek kerülnek rá. Bár a Barátok közt egykori Tildája ma már ritkán szerepel a képernyőn, ma a Cápák között című műsorban próbál szerencsét. 

„Édesapám nagy álma volt egy saját vállalkozás, ám a munka és a gyereknevelés mellett erre nem jutott ideje. A családunkban senki nem volt jártas az üzleti életben, de apu elvesztése lökés volt ahhoz, hogy belevágjunk. A hiányát visszük magunkkal, de talán a mi történetünk erőt tud adni másoknak, akiknek az életében volt hasonló veszteség, hogyan is lehet továbblépni. A cég tisztelgés is apu előtt, valamint egy kicsit olyan, mintha valóra váltanánk az ő álmát, és szerintem büszke lenne ránk” – részletezte a Blikknek Szabó Erika, aki leginkább a marketing és kommunikáció vonalon veszi ki a részét a cégből. Azt is elárulta, miért jelentkeztek a műsorba. 

„Egyrészt szerettük volna, ha tapasztalt üzletemberek nézik meg, hol is tartunk, s merre és hogyan lenne érdemes továbblépni. Emellett szeretnénk befektetőt is találni, hogy a terveink hamarabb megvalósuljanak” – mondta a színésznő, aki nemrég ment férjhez.

szabó erika és öccse

Szabó Erik az öccsével (Fotó: RTL)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top