nlc.hu
Sztárok

Szabó Erika akkor és most

Így festett huszonévesként Szabó Erika

Szabó Erika alig múlt 20 éves, amikor megismerte az ország.

A 37 éves Szabó Erikával nagyon fordult a világ a Barátok közt óta, ahol 2003 és 2009 között bújt Tilda bőrébe.  2015-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen, eredeti végzettsége szerint közgazdász. 

Szabó Erika akkor és most

Szabó Erika 2007-ben. (Fotó: Ványi Ákos/smagpix)

A színésznő 2020-ban, teljes titokban ment férjhez.

„Jó érzés kimondani a páromra, hogy a férjem. (…) A férjem nagyon okos, jóképű, vonzó férfi , akire büszke vagyok, és akivel csodálatos együtt létezni. (…) Úgy érzem, neki is fontos, hogy szellemileg társának tartson, és nőként vonzónak érezzen. A szerelem mellett mély szeretet és tisztelet van bennünk egymás iránt. (…) Egy a cél: mindketten szeretnénk családot alapítani” – vallotta be korábban a Best magazinnak a színésznő.

Szabó Erika akkor és most

Szabó Erika napjainkban. (Fotó: Fülöp Dániel/smagpix)

Szabó Erika jó ideje nem szerepelt napi sorozatban, most a Doktor Balatonban láthatjuk ismét.

“Mint ahogy minden film, illetve színházi és filmes munka más és más, így egy-egy sorozat forgatása sem egyforma. A Doktor Balaton forgatásán nagyon jól éreztem magam. Remek kollégákkal dolgozhattam együtt, mindenki nagyon felkészült volt és komolyan vette a feladatát, ami számomra tökéletes közeg. Egy ilyen forgatáson nagyon fontos, hogy a játékkedv és a pontosság találkozzon az emberben, és úgy tapasztaltam, itt ez mindenkire igaz” – mondta Szabó Erika.

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top