nlc.hu
TV-sztárok

Szabó Erika férje

Először beszélt férjéről Szabó Erika

A 36 éves színésznő tavaly nyáron házasodott össze a párjával.

Szabó Erika 2020-ban szinte teljes titokban ment férjhez. Párjáról és házasságáról most először beszélt a BEST magazinnak adott interjúban.

Szabó Erika

Szabó Erikáék készen állnak a családalapításra (Fotó: Sajtóklub)

„A férjemmel nagyon hasonló humorunk van, ugyanazokon tudunk nevetni. Ez nem csupán szórakoztatóan jó és üdítő, de össze is kovácsol minket. (…) Jót tesz a kapcsolatunknak, ha időnként belekerülünk egymás helyzetébe azzal, hogy felcseréljük a megszokott szerepeket, mondjuk, a férjem főzi a vacsorát – árulta el a színésznő, hozzátéve: a mély beszélgetések is éltetik a szerelmüket. – Nálunk mindennap van egy-másfél óra, amikor csak egymásra figyelve beszélgetünk Istenről, emberről, halálról, de teljesen hétköznapi dolgokról is. (…) A férjem nálam racionálisabb ember, és izgalmasnak tartom, hogy vannak dolgok, amikről más a véleményünk” – mesélte a testvérével közös vállalkozásba kezdő Szabó Erika, aki nagyon szeretne már párjával családot alapítani.

Jó érzés kimondani a páromra, hogy a férjem. (…) A férjem nagyon okos, jóképű, vonzó férfi , akire büszke vagyok, és akivel csodálatos együtt létezni. (…) Úgy érzem, neki is fontos, hogy szellemileg társának tartson, és nőként vonzónak érezzen. A szerelem mellett mély szeretet és tisztelet van bennünk egymás iránt. (…) Egy a cél: mindketten szeretnénk családot alapítani” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST magazin

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top