Sztárok

Szabó Erika keresi az izgalmas helyzeteket

Földön, vízen és levegőben is keresi az izgalmakat Szabó Erika. A színésznő-műsorvezető nem tagadja, igazi adrenalinfüggő, és arra vágyik, hogy a sport teljesen elterelje a figyelmét a mindennapokról.

Szabó Erika Baji Balázs és Németh Lajos mellett csatlakozott a Budapest Urban Games sztárcsapatához, augusztus 31-én mind megmérettetik magukat valamelyik sportágban az 2019-es Utcalimpián. „Nyaranta a barátokkal röplabdázunk, telente jöhet a squash és a body art. Legutóbb a wakeboardozást próbáltam ki, korábban siklóernyőztem is, de a nagy szerelem a falmászás maradt” – mondta Szabó Erika, akit egy kolléganője vett rá, hogy próbálja ki a sportágat.

Fotó. BUG

,‚Nyilván van az emberben egy kis félelemérzet a falon, magasra kúszik az adrenalinszint, de ez jó, mert így garantáltan nem nézem az órámat sportolás közben. Az olyan sportokat szeretem, amelyek űzése közben teljesen elfeledkezem a külvilágról, és egy kicsit az agyamat is használhatom” – mesélte Szabó Erika. A színésznő a Thália Színházba is stílusosan, görkorcsolyával jár.

Fotó. BUG

„Télen sétálok, jó időben görkorizok, ez a kis mozgás lehetőséget ad arra, hogy végiggondoljam az előttem álló előadást, utána pedig levezessem a feszültséget. Mire hazaérek, már fejben is otthon vagyok” – árulta el Szabó Erika, aki a napokban dönti el, hogy melyik sportágat választja az idei Budapest Urban Games-en. „Mindannyiunknak szükségünk van a feltöltődésre, a környezetváltásra és a mozgásra. Erre a város a legkézenfekvőbb megoldás” – mondta a Balatoni Nyár műsorvezetője.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top