nlc.hu
Sztárok

Szabó Erika akkor és most

Mintha megállt volna az idő: Szabó Erika semmit nem változott a Barátok közt óta

Szabó Erika 14 évvel ezelőtt hagyta ott a Barátok köztöt, de bájából szinte semmit nem veszített, ugyanúgy néz ki, mint akkoriban.
Szabó Erika

Szabó Erikát ugyan a Barátok köztben ismerte meg az ország, azóta több filmben és sorozatban is szerepelt már. De elsősorban színházi színészként tevékenykedik – amit most egy ideig szüneteltetnie kell, ugyanis kisbabát vár. Ezzel kapcsolatban azt nyilatkozta a Blikknek, hogy „az a terv, hogy egy évadot még biztosan kihagyok a színházból, és utána szép fokozatosan térek vissza”.

Erika egyébként is több lábon áll: az öccsével és a sógornőjével ruhamárkát alapított, amivel a reflektorfényen kívül is tud érvényesülni. És mint mondta, nem is bánja, ha néha úgy alakul, hogy hátrébb kell lépnie. „Az én szakmámban azt is tudni kell kezelni, ha az ember épp nincs a figyelem középpontjában, vagy épp csak kisebb szerepek jutnak neki. (…) Ez így egészséges, és bennem ez soha nem okozott rossz érzést.” Teljesen azonban soha nem tudott eltűnni a nyilvánosság elől (és talán nem is akart), ezt bizonyítja az alábbi galéria is. Melyben azt is megnézheted, mennyire nem változott semmit a most 38 éves színésznő, amióta először felbukkant a képernyőnkön Tildaként.

Szabó Erika
Megnézem
Összes kép (8)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top