nlc.hu
Sztárok
A Barátok közt szereplői az induláskor

Ilyen volt rövid hajú tiniként Kiss Ramóna

A sorozat Szentmihályi Zsófija 17 éves volt, amikor betoppant a Mátyás király térre, és csaknem ennyi ideig fontos szereplője is maradt a Barátok köztnek.

A Barátok közt már négy éve dübörgő sikersorozatnak számított itthon, amikor a szereplők csapata újabb három fővel bővült. 2002-ben érkezett Budapestre Berényi Klaudia testvére a gyerekeivel, akik közül az egyiket Kiss Ramóna alakította.

Kiss Ramóna hossző hajjal

Fotó: Fotocentrál.hu – TV2 / press.tv2.hu

A Berényi család és a többiek szövevényes mindennapjait bemutató sorozatban egy Olaszországból hazaköltözött tinit formált meg, aki bőségesen kivette a részét az eseményekből. Az idén 40. szülinapját ünneplő Ramónának igen sok változást hozott az életébe a Barátok közt, a hírnév mellett szoros barátságok is szövődtek közte és több szereplő között. 

A szerelmet a stúdión kívül találta meg Lékai Máté kézilabdázó személyében, akivel 2019-ben össze is házasodtak és első közös gyermekük, Noé is ebben az évben született meg. Ramóna azóta műsorvezetőként és más sorozatok szereplőjeként mutatta meg sokoldalúságát a nézőknek, akik közül sokan már nem is emlékeznek arra, milyen volt rövid hajú tiniként, amikor az egész ország megismerte.

Megnézem
Összes kép (10)

Nyitókép: Fotocentrál.hu – Trenka Attila

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top