nlc.hu
Sztárok

Kiss Ramóna 19 évvel ezelőtt a Barátok köztben

Eltelt pár év: így nézett ki Lékai-Kiss Ramóna a Barátok köztben 19 évvel ezelőtt

Lékai-Kiss Ramóna mindössze 17 éves volt, amikor csatlakozott a Barátok közt csapatához. Megmutatjuk, hogy festett akkor a ma már 36 éves édesanya.

Lékai-Kiss Ramóna mindössze 17 éves volt, amikor 2002-ben szerepet kapott a Barátok köztben, ahol több mint másfél évtizeden át bújt Szentmihályi Zsófi karakterébe. 32 évesen jött el számára a pillanat amikor úgy érezte, váltania kell.

Kiss Ramóna rengeteget változott az elmúlt években

Kiss Ramóna 2007-ben (Fotó: Nagy Zoltán/smagpix)

A színésznő-műsorvezetőt a sorozat után is megtalálták a munkák: A Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évadának, a Reggelinek és az X-Faktor 7., 8., és 9. évadának műsorvezetője lett, majd ismét váltott, méghozzá csatornát. 19 év után a TV2-höz igazolt és a Dancing with the Stars – Mindenki táncol műsorvezetője lett.

Azóta is folyamatosan kap feladatokat, nemrég Tilla mellett ő vezette az Oscar-gála közvetítését, két héttel ezelőtt pedig kiderült, hogy átalakul a Ninja Warrior műsorvezető-csapata és ő is szerepet kapott. Egy újabb bejelentést tett: nemsokára a Mintaapákban is láthatjuk. 

Kiss Ramóna rengeteget változott az elmúlt években

Lékai-Kiss Ramóna a Dancing with the Stars műsorvezetőjeként (Fotó: Sajtószoba)

A csatornaváltás ellenére a műsorvezető mindig is hálás marad a Barátok közt csapatának, amit több interjújában is hangoztatott. A sorozat megszűnésének apropóján megható sorokkal és egy majdnem 20 évvel ezelőtti képpel búcsúzott.

„Számomra valahol itt kezdődött minden… tegnap, hogy Várkonyi Andrást idézzem: » a nagy kaland véget ért «! Nehéz szavakba önteni azt a rengeteg élményt, fejlődést, tanítást, tanulást, barátságot, veszekedést, sírást, örömöt, nevetést, elmúlást ami 17 éves koromtól végig kísért! Az biztos, hogy több volt ez, mint egy kaland és ami a legbiztosabb: Boldog élet Rád, csak Barátok Közt vár!” – írta közösségi oldalán.

Házasság és anyaság

Kiss Ramóna és Lékai Máté 2016-ban találkozott. Rami a szigligeti süllőfesztiválon járt a családjával, Máté pedig épp Barcelonában volt, amikor látta, hogy a színésznő egy képet tölt fel a fesztiválról. Ekkor Máté ráírt, hogy a képen lévő halat a nagypapája sütötte és reméli, hogy Rami tökéletes kiszolgálást kapott. Ezután kezdtek beszélgetni és szerettek egymásba.

2019 igazán fontos állomás lett a pár életében, hiszen összeházasodtak és megszületett első gyermekük, Noé.

„Egyszer csak letérdelt, és nem tudtam, hogy mi van, és mondta, hogy még soha nem kért tőlem semmit, csak most szeretne valamit, hogy éljem le vele az életemet. Erre azt tudtam válaszolni, hogy ez most valami vicc? Annyira zavarban voltam, aztán felállt, és mondtam neki, hogy térdeljen vissza, mert még nem mondtam, hogy igen” – mesélte Ramóna a lánykérésről.

Kiss Ramóna akkor és most

Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté (Fotó: smagpix/Olajos Piroska)

Olvass sztárinterjúkat az nlc-n:

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top