nlc.hu
Sztárok

Sztárban sztár leszek! versenyző

Börtönben lelkész a Sztárban sztár leszek! felfedezettje, Bódi József

A Szabad Keresztény Egyház 39 éves versenyzője lenyűgözte a zsűrit.

Bódi József, a Sztárban Sztár leszek! versenyzője a vasárnapjait börtönlakókkal tölti, méghozzá a Bács-Kiskun vármegyei büntetés-végrehajtó intézetekben, köztük a legendás kecskeméti luxusbörtönben. Mint a Blikknek elmondta, a vérében van a zene, hiszen a családjában is voltak muzikális emberek. Felesége biztatására érkezett a műsorba.

„A nagyapám magyar cigányzenész, ami azt jelenti, hogy a mi kultúránkban nincs kanna, nincs rózsás ing. Híres nagybőgős volt, még a cannes-i filmfesztiválon is fellépett, ő taníttatott is hegedülni, de bevallom, az kidobott pénz volt, nem sikerült megtanulnom. Én énekelni szeretek, és remélem, hogy ez a műsor segít elindulni ezen az úton” – mesélte a lapnak József. 

„Azt szeretném átadni a raboknak, amit én is képviselek: a hitet és a reményt. Nehéz jó tanácsot adni vagy bármit, ami biztatóan hat számukra, de úgy gondolom, hogy az igazi világnyelv a zene. Ez egy küldetés is nekem, hogy segítsem az embereket” – mondta a műsorban a lelkész, aki mindenkit lenyűgözött az előadásával. A versenyző Takács Nikolas egyik dalát adta elő. Köllő Babett a produkció végén azt mondta, hogy úgy érezte, mintha az utánzott énekes állna előtte. 

„Ez a Sztárban Sztár leszek! egyik, ha nem a legjobb utánzása volt idén” – mondta Tóth Gabi. 

Bódi József

Bódi József (TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top