nlc.hu
Sztárok

Vasvári Vivien és Bodnár Zsigmond kisfiának a neve

Nagyon különleges nevet kapott Vasvári Vivien harmadik gyermeke

Már fotót is mutatott a pár napos csöppségről.

Mint arról beszámoltunk, szeptember 5-én megszületett Vasvári Vivien és második férje, Bodnár Zsigmond első közös gyermeke. Akkor a modell, influenszer a közösségi oldalán számolt be a gólyahírről. Az immár háromgyermekes Vasvári Vivien most azt is leleplezte, milyen nevet választottak az újszülött kisfiuknak.

Vasvári Vivien,

Vasvári Vivien már nagyon várta, hogy karjaiban tarthassa Colint – Fotó: Fotócentrál

Posztjában Cserháti Zsuzsa „Édes Kisfiam” című dalából idézett, majd két szívecske „kíséretében” felfedte, milyen nevet kapott a csöppség. Vasvári Vivien korábban azt már elárulta, hogy különleges nevet szán a születendő kisfiának. Mint kiderült, a Colin mellett döntöttek a szülők.

Ráadásul már fotót is mutatott a kicsiről:

A modell, influenszer amúgy természetes úton hozta világra a második kisfiát a tengerentúlon. „Csodás 40 perc alatt jött a világra 52 cm és 3,4 kg-val. Minden percet és minden fájdalmat megért újra az, hogy természetesen hozzam a világra a kisfiunkat. A férjem is minden szempontból támogatott és végig velünk volt”mesélte a követőinek a szülésről.

A 32 éves hírességnek a két korábbi kapcsolatából egy kislánya és egy kisfia született: Ariana 9 éves, a Szegedi Fecsótól született gyermeke, Edward pedig 5 éves.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top