nlc.hu
Sztárok

Gelencsér Timi vezetne nagy műsorokat

Gelencsér Tímea: „Nem titkolom, szeretnék majd nagy show-műsorokat is vezetni”

De szeretne lépésről lépésre haladni.

Múlt hét kedden rántották le a leplet arról, idén kik perdülnek táncra a Dancing with the Stars című műsorban. Ebben az évben olyan párosokat alkottak a műsor készítői, akiket egytől egyig izgatottan várunk. A műsort továbbra is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András vezetik majd, míg az online háttérműsorokat Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea

Fotó: Trenka Attila

A modell a story.hu-nak mondta el, milyen közel áll a szívéhez a Dancing with the Stars, de lassan szeretne feljebb lépni a ranglétrán. 

„Számomra ez egy szerelemprojekt, és mivel az első évadban versenyző lehettem, így pontosan tudom, mi zajlik a háttérben, milyen erő és kitartás szükséges ahhoz, hogy valaki ezt a műsort végig csinálja. Nem titkolom, szeretnék majd nagy show-műsorokat is vezetni, de hiszek a fontolva előrehaladás elvében. Sokat tanultam az elmúlt évadokban. Régen sokkal görcsösebb voltam, mindenáron próbáltam magam tartani az előre megírt szövegeimhez, az adásmenethez, mert a biztosra mentem. Ma már sokkal lazább vagyok, és merek viccelődni is. Néha úgy is érzem magam a stúdióban, mintha csak a barátaimmal beszélgetnék egy házibuliban” – fogalmazott a modell. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top