nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök: Rácz Jenő éttermében zajlott a főzés

Rácz Jenő éttermében főztek A Konyhafőnök versenyzői

A Rumourban bizonyíthattak a középdöntősök.

A Konyhafőnök legutóbbi adásában a középdöntősök egy igazán exkluzív helyen főzhettek. Jó pár év kihagyás után most újra valódi helyszínen mérettethették meg magukat  a versenyzők: Rácz Jenő Michelin-csillagos éttermében, a Rumourban bizonyíthattak.

Rácz Jenő,

Rácz Jenő étterme volt a helyszín A Konyhafőnök Középdöntőjében az első feladatánál – Fotó: Sajtóklub

A Középdöntő első napján azonnal mély vízbe dobták a versenyzőket, hiszen Rácz Jenő éttermében kellett megalkotniuk a séf által megálmodott menüsort. A 3 fős csapatok a 6 fogásból álló menüsorból 3-3 fogást készítettek el, teljesítményüket vendégek pontozták. Rácz Jenő éttermében stílusosan – a vendégek szavazatai alapján – Jenő séf versenyzői, azaz a piros kötényesek szerezték meg a győzelmet.

A második feladatban a zsűri A Konyhafőnök 10 éves születésnapi tortáját kérte a versenyzőktől: 3 emeletben, külön ízesítéssel. Ezt a feladatot végül a Kékek zárták ponttal.

Rácz Jenő,

Rácz Jenő csapata, a Pirosak kerültek ki győztesen a Középdöntő első feladatában – Fotó: Sajtóklub

A középdöntő első napján tehát a csapatok megkezdték a pontgyűjtést. A héten mind a 4 csapat pontokért küzd, végül a legkevesebb ponttal rendelkező trió tagjai egyéniben küzdenek meg a továbbjutásért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top