nlc.hu
Sztárok

Kis Grófo a házassága titkáról

Házassága titkáról vallott Kis Grófo, 12 éve van együtt Tündivel a bulibáró

Őszintén beszélt a gyermekei édesanyjáról a mulatós sztár, valamint arról, miként élnek együtt.

Kis Grófo 12 éve alkot egy párt a feleségével, Tündével, akivel három gyermeket nevelnek. A mulatós sztár Hajdú Péter Frizbi című YouTube-műsor felvételén többek között a házasságuk titkáról is vallott – írja a Blikk.

Kis Grófo

Kis Grófo szerint tökéletesen működik a házasságuk – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Szerinte a jó házasságuk egyik titka, hogy tartják a roma tradíciókat, amelyek a kívülállók számára különös szabályok, ők azonban így boldogok. Úgy véli, a másik iránti alázat és megértés a boldogságuk egyik kulcsa. „Azt gondolom, hogy valamit jól csinálunk. Az én feleségem nem azért szült nekem három gyereket, mert nem velem képzeli el az életét. Szeretjük, megértjük és tiszteljük egymást, ami nagyon fontos” – hangsúlyozta az énekes, aki arról is beszélt, hogy nem engedi el bulizni Tündét, aki amúgy nem mutatkozhat fürdőruhában a strandon, valamint miniszoknyát sem viselhet.

Elárulta, a felesége baráti körét is jól ismeri, minden tagja a rokonuk. Ugyan megengedné a feleségének, hogy civil barátnői is legyenek, de a találkozók az ő szokásaik szerint akkor is úgy zajlanának, hogy együtt, családostól látogatják meg a másikat. „Azt nem tudom elképzelni, hogy külön a lányok menjenek el bulizni” – jegyezte meg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top