Korda György nem tudja megszokni új otthonukat

nlc | 2023. Szeptember 13.
Balázs Klári szerint férje visszavágyik rózsadombi villájukba, ami nem meglepő, hiszen közös életük nagy részét ott élték le.

Korda György és Balázs Klári másfél évvel ezelőtt hirdették meg a villájukat, ahol korábban 30 évet éltek le együtt. Nem mintha nem szerettek volna a rózsadombi ingatlanban lakni, ugyanakkor a fenntartás már anyagi és karbantartási okokból kifolyólag sem volt számukra megoldható. A házat Timur Rahimkulov orosz-magyar kettős állampolgárságú üzletember vette meg, a házaspár pedig a budai oldalon maradva egy nagypolgári lakásba költözött.

Fotó: Fotocentral/Schumy Csaba

A nyári koncertszezon lezárásával mindketten nagyon várták, hogy végre otthonuk falai között pihenjenek, de Klárika a hot! magazinnak elárulta, hogy férje visszavágyik a híres Korda-villába. Annak ellenére is, hogy itt is mindene megvan, amire csak vágyhat:

„Már nem utazunk el, mint egykor, nemigen ülünk repülőre sem. Otthon pihenünk az új lakásunkban, amelyet én teljesen megszoktam, de Gyuri visszavágyik a régi házba. A megszokás nagy úr, és itt évtizedekről beszélhetünk. Pedig teraszunk is van, lehet ott beszélgetni a barátokkal, vagy akár pókerezni is.”

Az énekesnő maga rendezte be a lakást, sőt, ő felel a rend megtartásáért is, ami nyilvánvalóan egyszerűbb egy lakásban, mint egy hatalmas villában.

„Nekem ez így egyfelől egyszerűbb is, ugyanis magam rendeztem be a lakást, én tartom rendben, ez egy kisebb otthon esetén sokkal könnyebb feladat, mint egy nagy háznál” – mesélte a lapnak.

A 22 szobás villa egyébként a hírek szerint 780 millióért lett egyébként meghirdetve, és mielőtt a végleges tulajdonos kezébe került, mások is érdeklődtek iránta.

Exit mobile version