nlc.hu
Sztárok

A Korda házaspár eladományozta bútorait

Korda György és felesége eladományozta az eladott Korda-villa bútorait

Önmagában a berendezés sem érhetett keveset.

Korda György és Balázs Klári még az év elején adták el villájukat. Ugyan az adásvételt nem akarták nagy dobra verni, nem olyan régen az is kiderült, hogy a legendás, 22 szobás, szállóként is üzemeltetett villát 780 millióért árulták

Korda házaspár

Korda házaspár (Fotó: Sajtóklub RTL Klub)

A villát átalakítja a vásárlója, és összesen 7 különálló lakás lesz az épületben. Most pedig az is napvilágot látott, hogy a hatalmas otthon berendezése végül a Budapesti Szent Ferenc Kórházhoz került.

„Balázs Klári, Korda György, kerületünk kiváló művészei költöznek otthonukból, villájuk berendezésének nagy részét a kerület javára ajánlották föl.
A nagylelkű felajánlást ezúton is köszönöm! Végül úgy döntöttünk, hogy az adományok a Budapesti Szent Ferenc Kórházhoz kerülnek, hiszen a kórház a Bakonyban található pihenőházában, illetve a most berendezendő nővérszállásán tudja majd használni a felajánlott bútorokat, függönyöket, szőnyegeket és lakberendezési tárgyakat. A felajánláson túl Korda György és Balázs Klári a nyári szezon zárásaként két koncerttel is megajándékozza a kerületet, elsőként szeptember 16-án 19.30-tól a Fény Utcai Piacon, majd szeptember 22-én 19.00-tól a Klebelsberg Kultúrkúriában találkozhatunk velünk” – tudatta a hírt hivatalos Facebook-oldalán Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top