nlc.hu
Sztárok

A 11. leggazdagabb magyar vette meg a Korda-villát

Korda György és Balázs Klári villája már a 11. leggazdagabb magyar tulajdonában van

Korda György és Balázs Klári kénytelenek voltak eladni a villájukat. Másfél év után végre sikerült: a 11. leggazdagabb magyar csapott le rá.

Másfél évvel ezelőtt kezdte el meghirdetni a Korda-villát Korda György és Balázs Klári, miután három évtizeden át az volt az otthonuk. Azonban sajnos egy ideje már nem tudták fenntartani a házat – sem anyagi, sem karbantartási szempontból. Ezért döntöttek az eladás és a költözés mellett. Azonban utóbbi hamarabb megvalósult, mint hogy sikerüljön új tulajdonost találni egykori otthonukra.

A Blikk információi szerint az 1500 négyzetméteres, 22 szobás villát 780 millió forintért árulták. Korábban a Korda házaspár azt gondolta, akad is rá vevő: egy ingatlanfejlesztő cég tett rá ajánlatot, végül azonban mégsem vásárolták meg a házat. Úgy tűnt, senki nem akar a villa tulajdonosa lenni. Ez nem olyan rég azonban megváltozott. 

Balázs Klári, Korda György

Fotó: Schumy Csaba

Az ingatlan tulajdoni lapja szerint a Gorod Pro Kft. kezében van már a Korda-villa, melynek ügyvezetője a 11. leggazdagabb magyar, Timur Rahimkulov. Az orosz-magyar kettős állampolgárságú üzletember vagyonát a Forbes 2022-es listája 172,8 milliárd forintra becsülte.

Hogy Rahimkulov végül mennyit fizetett az énekes pár korábbi otthonáért, azt nem tudni. Korda György viszont megerősítette, hogy valóban megváltak a villától. „Nemrég eladtuk, az igazán rendes új tulajdonossal sikerült megegyeznünk. Úgy gondolom, jó kezekbe került, mi pedig már az új lakásunkban élünk. Kezdjük megszokni, de még sok minden nem került a helyére” – utalt arra, hogy hónapokkal ezelőtt társasházba költöztek.

via 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top