nlc.hu
Sztárok

Így néznének ki a ex-sztárpárok gyerekei az AI szerint

Így néznének ki a ex-sztárpárok gyerekei az AI szerint

A mesterséges intelligenciának hála már azt is megnézhetjük, hogyan néznének ki híres ex-pároknak a gyerekei.

Gondolkodtál már azon, vajon hogyan néznének ki egyes ex-celebpároknak a gyerekei, már ha lett volna nekik? A mesterséges intelligencia segítségével már erre az égető kérdésre is választ kaphatunk. Nézzünk elképzelt sztárcsemetét:

Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr.

Sarah Jessica Parker és Robert Downey Jr. hét év együttlét után szakítottak, Robert illegális szerekkel kapcsolatos problémái miatt.

Saras Jessica Parker

Fotó: instantlymodern.com

Joaquin Phoenix és Liv Tyler

Ki ne emlékezne a gyönyörű sztárpárra! Joaquin Phoenix és Liv Tyler hároméves kapcsolata végül barátsággal ért véget. Phoenix így nyilatkozott a románcról: „Egy bizonyos ponton azt hiszem, már nem fejlődtünk együtt, nem haladtunk tovább, és azt a nagyon érett döntést hoztunk, hogy továbblépünk, még akkor is, ha még mindig nagy szerelem volt közöttünk”

TJoaquin Phoenix és Liv Tyler

Fotó: instantlymodern.com

Sofia Coppola és Keanu Reeves

Sofia Coppola és Keanu Reeves mindketten eléggé zárkózottak, így nem tudni pontosan, miért tartott kevesebb mint egy évig a kapcsolatuk. Mindketten továbbléptek és mindkét híresség házas, Coppolának pedig két gyermeke van.

Így néznének ki a ex-sztárpárok gyerekei az AI szerintFotó: Instsntlymodern

Amy Schumer és Ben Hanisch

Amy Schumer és Ben Hanisch nagyjából másfél évig voltak együtt, mielőtt véget vetettek a kapcsolatuknak, az okát pedig sosem tárták fel. Úgy tűnik, Hanisch mostanában kapcsolatban él, bár nehéz biztosra menni, mivel a Schumerrel való randevú óta nem szerepel a nyilvánosság előtt.

Amy Schumacher

Fotó: Instantlymodern

Avril Lavigne és Mod Sun

Állítólag Mod Sun-t váratlanul érte, amikor Avril Lavigne szakított vele. Úgy tűnik, jelenleg mindkét zenész szingli, bár voltak olyan pletykák, hogy Lavigne Tygával randizik – amit ő tagad.

Avril Lavigne és Mod Sun

Fotó: instantlymodern

Billie Eilish és Jesse Rutherford

Billie Eilish és Jesse Rutherford kapcsolata hét hónap alatt véget is ért, állítólag ehhez köze volt a 10 évnyi korkülönbségnek is. 

Billie Ellish

Fotó: instantlymodern.com

Miley Cyrus és Liam Hemsworth

Miley Cyrus és Liam Hemsworth közel tíz éven át éltek egy se veled-se nélküled kapcsolatban. Úgy tűnik azonban, hogy valóban véget vetettek a történetüknek, tekintve a Miley “Flowers” című dalában utalt a végleges szakításra.

Így néznének ki a ex-sztárpárok gyerekei az AI szerintCameron Diaz és Justin Timberlake

Nem tudni, mi történt, ami miatt Cameron Diaz és Justin Timberlake kapcsolata négy év után véget ért. Ám annyit lehetett hallani, hogy Cameron bevallotta, elkötelezettség-fóbiás, míg Justint hűtlenséggel vádolták.

Cameron Diaz és Justin Timberlake

Fotó: Instantlymodern.com

Mila Kunis és Macaulay Culkin

Bár mindketten továbbléptek, Mila Kunis utálja, ahogyan véget vetett nyolcéves kapcsolatának Macaulay Culkinnal. A színésznő bevallotta: „Elszúrtam”, hozzátéve, hogy a húszas évei elején elég gonosz volt, “és én leszek az első, aki ezt beismeri”. Most, hogy idősebbek és bölcsebbek lettek, mindkét színész boldog házasságban él.Így néznének ki a ex-sztárpárok gyerekei az AI szerint

Courtney Cox és Michael Keaton

Courtney Cox és Michael Keaton semmi negatívumot nem tudnak mondani egymásról, annak ellenére, hogy hatéves kapcsolatuk nem működött. Courtney még ezt is mondta Michaelről: „Ez a legfontosabb kapcsolat, ami valaha is volt, és szerintem ő a legcsodálatosabb ember, akivel találkoztam. Még mindig szeretjük egymást”.Így néznének ki a ex-sztárpárok gyerekei az AI szerint

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top