Kinizsi Ottó már rég nem az a fiatal srác, akinek egykor megismertük

nlc | 2023. Szeptember 15.
A színész a Barátok közt kezdetén mindössze 17 éves volt, és sokáig úgy tűnt, hogy mindig ilyen kölyökképű marad. Nézd meg, hogy fest 41 évesen!

Kinizsi Ottó gyerekszínészként kezdte a karrierjét. Nem, nem a Barátok köztben, hanem a tatabányai Jászai Mari Színházban, illetve a Kölyökidőben, innen igazolt át az azóta legendássá vált magyar telenovellába, Balassa Imre szerepébe. Tíz évig volt állandó szereplője a szériának, de később is feltűnt, amikor a történet megkövetelte, azonban ennyi idő után úgy érezte, hogy valami másra vágyik.

Időközben rátalált a szerelem kollégája, Deutsch Anita személyében, ám a közöttük lévő nyolc év korkülönbséget sokan nem tudták helyén kezelni, rengeteg kritikát kaptak a kapcsolatukra vonatkozóan. Az idő a kétkedőket cáfolta, 2004 óta házasságban élnek, és bár elmondásuk szerint voltak mélypontok, mindig kitartottak egymás mellett.

Ottó az elmúlt években a színészet felől inkább a rendezés felé fordult, a Hazatalálsz című szériában pedig már producerként vett részt. Nehéz elhinni, hogy a fiatal srácból 40 éves férfi lett – mutatjuk az átalakulását!

Kinizsi Ottó

A Barátok köztben, még a kezdet kezdetén. (Fotó: Fotocentral/Steindl Gabriella)

Kinizsi Ottó

2002 elején találtak egymásra Deutsch Anitával, de a kapcsolatuknak nem sok jövőt jósoltak. (Fotó: Fotocentral/Fábián Olga)

Kinizsi Ottó

2004-ben a boldogító igen idején. Idén 19 éve házasok, kapcsolatukból két kislányuk született, Emma és Hanni. (Fotó: Fotocentral/Rákosi Péter)

Kinizsi Ottó

A Drágám, add az életed!-et is bevállalták feleségével. (Fotó: Fotocentral/TV2)

Kinizsi Ottó

2021-ben a Dancing with the Starsban Szőke Zsuzsa volt a partnere. A döntőig jutottak, de végül Tóth Andiék nyerték meg az évadot. (Fotó: Fotocentral/TV2)

Kinizsi Ottó

2023-ban, a Hazatalálsz sajtóvetítésén. Nyoma sincs a kölyökképű tinédzsernek, akit megismertünk. (Fotó: Fotocentral/Birton Szabolcs)

Exit mobile version