nlc.hu
Sztárok

Lagzi Lajcsi állapota a börtönben

Teljesen összetört a börtönben Lagzi Lajcsi, senkivel sem akar beszélni

Letiltotta a családtagjait bármiféle nyilatkozatról.

Miután az otthonápolási kérelmét másodfokon is elutasította a Székesfehérvári Törvényszék, azaz már nem lehet fellebbezni a döntés ellen, nem maradt más lehetősége Lagzi Lajcsinak, mint a rácsok mögött letölteni – a víz-, gáz- és áramlopás miatt  kapott – 3 év 6 hónap büntetést (kedvezményekkel már 1 év múlva szabadulhat). Ám a rossz hír miatt a zenész hangulata most nem a legjobb, senkivel sem akar beszélni – tudta meg a Bors.

A bulvárlap információi szerint Lagzi Lajcsi teljesen összetört a hírtől, hogy nem engedik haza. A meggyengült fizikuma mellett emiatt állítólag a rosszkedv is kínozza: kedvtelen, a családtagjainak pedig megtiltotta, hogy nyilatkozzanak a hogylétéről.

Lagzi Lajcsi

Börtönben kell maradnia Lagzi Lajcsinak – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Legutóbb szeptember elején beszélt a trombitaművész állapotáról az ügyvédje. Akkor kiderült, hogy Lagzi Lajcsi továbbra is szinte csakis folyékony halmazállapotú táplálékot (mint például levest, pörkölt szaftját, teát) tud bevinni a szervezetébe. „Egyre csak fogy és fogy, ráadásul már olyan gyomorfájdalmak gyötrik, hogy rendszeres látogatója a börtönorvosnak. Elismerem: a büntetés-végrehajtás a saját keretei közt minden tőle telhetőt megtesz, hogy ügyfelem a szükséges egészségügyi ellátást megkapja, ugyanakkor Lajcsinak van olyan krónikus betegsége is, amelynek a műtéti kezelése a büntetés-végrehajtás keretei között nem oldható meg” – nyilatkozta akkor dr. Csontos Zsolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top