nlc.hu
Sztárok

A Konyhafőnök: Url Izabell kiesett

A Konyhafőnök: megvan a Középdöntő első kiesője

A jövő héten már séfkabát-osztás jön!

A Konyhafőnök legutóbbi adásában “rémálom pult” várta az újra egyéniben küzdő versenyzőket, ahol sertésvér, agyvelő, csirke- és borjúláb, valamint ördöghal hevert a pulton, amikből egy álomszerű főétel kellett készíteni a zsűrinek.

Az óriási tétnek megfelelően a második feladatban sem tette alacsonyra a lécet Fördős Zé és a két Michelin-csillagos séf: a “kontrasztok” pultján nehezen és könnyen felhasználható alapanyagok várták a kötényeseket. Könnyűnek ítéltetett a csirkemell, a sertésszűz, a bélszín, míg nehéznek a pulykanyak, a keszeg és az angolna bizonyult.

A Konyhafőnök

Döntött A Konyhafőnök zsűrije a Középdöntő első kiesőjéről – Fotó: Sajtóklub

A nap végén az első kieső elhagyta a Középdöntőt. Url Izabell és Horváth Gergely között dőlt el, hogy ki juthat tovább a Középdöntő következő szakaszába. A verseny Url Izabell számára ért véget. 

“Izabell, talán te voltál az a versenyző, aki a legszínesebb volt ebben a konyhában. Örülök, hogy megismertünk, és nagyon szeretném, hogy minél többet utazz, kóstolj, és azt mutasd meg a konyhában is. Örülök, hogy a csapatom tagja voltál” – búcsúzott tőle Sárközi Ákos.

Nagyon sokat tanultam. (…) Nagyon fog hiányozni ez az egész. Iszonyatosan hálás vagyok, hogy Michelin-csillagos séfektől tanulhattam, hogy itt lehettem, hogy elmehettem Ákos séf éttermébe főzni. Olyan dolgokban volt lehetőségem kipróbálni magamat, amire sosem gondoltam volna, úgyhogy én maximálisan csak kaptam ettől a versenytől” – nyilatkozta sírva a kiesése után Izabell.

A következő héten már a Középdöntő utolsó hete jön, amikor is kiderül: ki lesz az a 6 színes kötényes, akik kiérdemlik a séfkabátot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top