Sztárok, akik tragikusan fiatalon haltak meg

nlc | 2023. Szeptember 19.
Egy híresség halála mindig szíven üti a világot, de az különösen megrázó tud lenni, ha az illető nem éli meg a harminc éves kort sem...

Július végén az egész világot megrázta a hír, hogy az Eufória fiatal sztárja, a közönségkedvenc Fezco karakterét alakító Angus Cloud elhunyt. A színész 25 éves volt. Előtte állt még az élet: jelenleg is egy filmet forgatott, várt még rá az Eufória harmadik évada, és annyi, de annyi kihívás, amiben megcsillogtathatta volna a nyers tehetségét. Az élet azonban közbeszólt. Angus egy héttel a halála előtt temette el édesapját, a gyászt pedig nem tudta feldolgozni. Édesanyja szerint véletlen túladagolás miatt halt meg

Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic for HBO

De nem Angus az egyetlen fiatal sztár, akit ilyen tragikusan korán vesztettünk el. Az évtizedek során számtalan fiatal tehetség élete ért véget igazságtalanul korán – sokan közülük a 27-esek klubjába tartoznak. Őket gyűjtöttük most össze az alábbi galériában.

Kurt Cobain nlc

Kurt Cobain sajnos a 27-esek klubjához tartozik: 1994-ben öngyilkos lett.(Fotó: Frank Micelotta/Getty Images)

selena nlc

A csak Selena néven ismert Selena Quintanilla-Perez a latin zene egyik tündöklő csillaga volt. Olyannyira sikeres volt, hogy saját divatmárkát is alapított. Csakhogy a karrierje csúcsán rájött, hogy a butikjának üzletvezetője lop tőle: szembesítette őt, az üzletvezető pedig hátba lőtte Selenát. 23 évesen a vérveszteségbe halt bele. (Fotó: Arlene Richie/Getty Images)

Anton Yelchin nlc

A 27 évesen elhunyt színész egy döbbenete balesetben vesztette életét. Anton Yelchin beszorult a garázskapu és a hátra guruló kocsija közé, melynek következtében megfulladt. (Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

River Phoenix nlc

Hihetetlen tehetség, Keanu Reeves legjobb barátja és Joaquin Phoenix testvére - ő volt a 23 éves korában drogtúladagolásban elhunyt River Phoenix. (Fotó: George Rose/Getty Images)

Janis Joplin nlc

Janis Joplin szintén 27 éves korában hunyt el. Az ikonikus énekesnő halálának oka drogtúladagolás volt. (Fotó: Estate Of Keith Morris/Redferns/Getty Images)

James Dean nlc

James Dean olyan karriert futhatott volna be, mint Marlon Brando, ha nem ér tragikusan korán véget az élete. A színész 24 évesen halt meg autóbalesetben. (Fotó: Michael Ochs Archives/Getty Images)

heath ledger nlc

Heath Ledger valószínűleg szintén túladagolásban halt meg, miután olyan receptre kapható gyógyszereket vett be egyszerre, melyeket nem lett volna szabad. A színész 28 éves volt. (Fotó: J. Vespa/WireImage)

Aaliyah nlc

Aaliyah az egyik legígéretesebb R&B énekesnő volt a 2000-es években, olyan slágerekkel, mint a Try Again vagy a One in a Million. 22 éves korában azonban súlyos repülőbalesetet szenvedett: a kisgép, amivel ő és a stábja utazott, nem sokkal felszállás után kigyulladt és lezuhant. Minden utas meghalt. (Fotó: Kevin Mazur/WireImage)

Exit mobile version