nlc.hu
Sztárok

Minden színész a Harry Potterből, aki már nem él

Ezeket a legendás Harry Potter-színészeket vesztettük el az évek során

Jó néhány színész elhunyt már a Harry Potter sztárjai közül. Nekik köszönhetjük, hogy életre kelt a Roxfort, ezért egy örökkévalóságra a szívünkbe zártuk őket.

„Ne a holtakat szánd, Harry. Hanem az élőket. Legfőképp azokat, akik szeretet nélkül élnek” – mondja Albus Dumbledore a Harry Potter és a Halál ereklyéiben. Nos, a Harry Potter varázsvilágát több, mint 25 évvel ezelőtt életre keltő színészeiről egytől egyig elmondhatjuk, hogy ők biztosan nem éltek és élnek szeretet nélkül.  A haláluk pedig épp emiatt mindenkit megráztak. Legutóbb éppen a Dumbledore-t alakító Sir Michael Gambontól kellett búcsúznunk. A színész idén szeptemberben, 82 évesen hunyt el.

Michael Gambon

Fotó: Warner Bros. / Heyday Film / Collection Christophel / Collection ChristopheL via AFP

„Nagyon szomorú Michaelről ezt hallani. Annyi melegséget és huncutságot adott a forgatásokhoz. Gyerekként magával ragadott, és személyes példaképemmé vált abban, hogy megtaláljam az élet mókáját és különcségét. Minden szeretetemet küldöm a családjának” – írta a Ron Weasley-t alakító Rupert Grint, aki csak az első volt a Michael Gambont gyászoló Harry Potter-sztárok sorában.

Mint mondtuk, sajnos a Harry Potter színészei közül sokan nincsenek már köztünk. Az alábbi galériában rájuk emlékezünk.

Megnézem
Összes kép (8)

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top