nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János magánélete

Gálvölgyi János a feleségéről: „Tudom, soha nem árulna el, soha nem vágna kést a hátamba”

Az Adom a napom mai vendége a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, parodista, szinkronszínész, érdemes művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja, aki kivételes alakja a magyar színjátszásnak. De milyen a magánélete?

A színész 18 éves volt, felesége, Gács Judit – Rodolfo lánya – pedig 20, amikor megismerték egymást. Gálvölgyi János sokáig udvarolt kiszemeltjének, aki eleinte nem vette komolyan a közeledést, mert úgy érezte, a fiú szinte még gyerek, túl éretlen hozzá. Ám az amatőr társulatnál eltöltött évek közelebb hozták őket egymáshoz, eleinte barátok voltak, de idővel elmélyült a kapcsolatuk, és szerelem lett belőle. Gálvölgyi János beleszeretett a gyönyörű tolmácslányba. Öt esztendőn keresztül udvarolt neki, és hónapokig várt arra, hogy végre megkérhesse választottja kezét.

„Emlékszem, volt, hogy még bútoraink sem voltak, egy pokrócot terítettünk le az ötödiken, és azon ettük az ünnepi vacsorát. Mindig is azt vallottuk: bármikor jól érezheti magát az ember, nem kell erre kijelölni különböző napokat az évből” – nyilatkozta Gálvölgyi János felesége, Judit. 25 és 27 évesek voltak, amikor megszületett az első gyermekük, Eszter, hamarosan pedig világra jött második lányuk, Dorka. Ezzel valóra vált a színész nagy álma, hiszen mindig is két lány édesapjaként képzelte el a jövőjét. Eszter és Dorka rég kirepültek a családi fészekből, a színész és felesége pedig ma már háromszoros nagyszülők. És mitől működik olyan jól a házasságuk?

Gálvölgyi János

Gálvölgyi János (Fotó: VIASAT3)

„A szerelem nem állandó dolog, ami lobog ötven éven át, ilyet még egyetlen költő sem írt le. Az viszont fontos, hogy tudjunk beszélgetni, nekünk Jutkával ötven éve még mindig van miről. Aztán benne 100 százalékosan megbízom, tudom, soha nem árulna el, soha nem vágna kést a hátamba. Kevés ilyen házaspárról, párról tudok” – mondta a nemrég egy súlyos egészségügyi problémából felépülő Gálvölgyi János.

Amikor egyszer arról kérdezték őket, miért nincs köztük soha vita, Judit így felelt: „János öt évig udvarolt nekem, és ez idő alatt azt játszottuk, hogy el-mondtuk egymásnak a rossz tulajdonságainkat, rossz szokásainkat. Hogy ne kapjon zsákbamacskát a másik” – magyarázta az asszony.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tölti egy napját Gálvölgyi János, kövesd élőben az Adom a napom mai streamjét itt is, az nlc oldalán, ha pedig még többre vagy kíváncsi, nézd 20 órakor a VIASAT3-on az Adom a napom esti talk show-t, ahol Geszti Péterrel beszélgetnek egy jót.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top