nlc.hu
Sztárok

A Mindenségit! podcast vendége, Hajnóczy Soma

Illúziómentesen vallott az életéről a bűvészvilágbajnok, Hajnóczy Soma

A bűvész elárulta, mik azok a dolgok, amik könnyekre fakasztják.

Érzékeny gyerek voltam. Nem bírtam sosem elviselni, ha szüleim veszekedtek, ilyenkor mindig megpróbáltam valami poénnal elütni a balhét” – eleveníti fel Hajnóczy Soma bűvészvilágbajnok a Mindenségit! podcast vasárnap este debütáló legújabb adásában, vajon honnan ered a szórakoztatási igénye. Visszaemlékszik, gyerekként mennyire rosszul érintette a verbális sértés, a „fizikairól nem is beszélve”, elárulta, hogy tök könnyen tud sírni dolgokon, sőt: tök szívesen sír. 

Szerintem a sírás fantasztikus dolog!” – mondja.

Hajnóczy Soma

Fotó: Szávics Attila / Mindenségit!

Mindez úgy kerül szóba, hogy a másfél éve indult podcast két házigazdája, Pázmándi Gergely és Varga Tóth Róbert azt firtatta Somától, hogyan tudta megállni, hogy ne sírjon, amikor egy hét hónapos projekt zárómomentumaként egy mélyszegénységben élő családot házzal ajándékozott meg.

Hajnóczy Soma januárban meghirdetett programja, amikor arra vállalkozott, hogy száz forintból vesz egy házat, a hazai netes műsorkészítés egyik legkülönlegesebb sorozata lett. Soma folyamatosan beszámolt arról, hogy jut közelebb és közelebb célja eléréséhez, majd a 10 részes sorozat vitathatatlanul legfelemelőbb részeként átadta a ház kulcsait. Soma a majd kétórás beszélgetésben elújságolja, hogy az ominózus pillanatban – habár hangja elcsuklott – miért nem sírt, holott az egész stáb kollektíve könnyeket hullatott.

Hogy lesz-e folytatása a jótékony akcióknak, azt nem tudom, de azt érzem, sikerült példát mutatnom: az az alapítvány, amellyel a projekt során együttműködtünk, elújságolta nekem, hogy azóta több mint 100 cég, vállalat és magánember kereste meg őket, hogy szeretnének segíteni…” – mondja Soma.

Mindenségit! podcast stábja, Hajnóczy Soma

Mindenségit! podcast stábja és Hajnóczy Soma (Fotó: Szávics Attila / Mindenségit!)

A YouTube-on és minden számottevő podcast-platformon elérhető Mindenségit! című műsorban szóba került még ezer meg ezer téma, kezdve attól, hogy Soma miként próbál megküzdeni legdurvább szenvedélybetegségével: a munkamániával. Hogy folyamatosan kattog az agya, mit kellene csinálnia, a társasjáték-gyártás, videókészítés, bűvésziskola tananyagának összeállítása mellet hogyan jut ideje az önfejlesztésre, s hogy miért tartja azt fontosnak, miért vonul el időközönként 10 napos meditációkra, sőt: hogy miért hord magánál egy Marty McFly-jogosítványt (a Vissza a Jövőbe főhőse).

A Mindenségit! podcast tavaly januárban debütált, ez lesz a 64. adás, s ennyi idő elég volt ahhoz, hogy a szórakoztató-edukáció műfajában az ország egyik legkedveltebb műsorává váljon.

Ha kíváncsi vagy a teljes beszélgetésre, nézd meg vasárnap este a Mindenségit! podcast Youtube-oldalán

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top