nlc.hu
Sztárok
Pál Dénes és családja

Pál Dénes elárulta, mikor érkezik a második gyermekük

Elsőszülött kislányuk örömmel kürtölte szét az óvodában a hírt.

Ahogy korábban megírtuk, Pál Dénes és felesége, Heni a második közös gyermeküket várják. A házaspár első gyermeke, Panni 2018-ban látta meg a napvilágot. A sztár a Mokkában adott interjút, ahol elmondta, hogy kislánya már nagyon várja a testvér érkezését, ám az elején picit félt tőle, hogy a baba miatt háttérbe szorul. A szülők természetesen megnyugtatták, hogy ez nem így lesz. Az előadó a beszélgetés során azt is elárulta, hogyan mondták el a lányuknak a nagy hírt. 

„Vicces, mert Róza hamarabb elmondta mindenkinek, mint aktuális lett volna, mert tavaly már beharangozta az óvodában, pedig még nem is volt baba. Mindenki gratulált tavaly. Amikor pedig már biztosan tudtuk, egy olyan könyvbe, amiből olvasgatni szoktunk neki, betettük könyvjelzőnek a feleségem pocakjáról készült képet. Először nem értette, majd elmagyaráztuk neki. Nagyon örült, várja, hogy segítsen, már elmondta, mely ajándékait szeretné odaadni neki” – nyilatkozta az énekes, aki még idén újra apai örömök elé néz. 

Pál Dénes

Pál Dénes (Fotó: Birton Szabolcs)

Dénesnek egyébként ma jött ki az új klipje, mely az AI segítségével készült. Íme!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top