nlc.hu
Sztárok

Pelsőczy László autóbalesete

Súlyos autóbalesete volt Pelsőczy Lászlónak, az István, a király sztárjának

Nem sokon múlt a tragédia.

Súlyos, de kifejezetten szerencsés kimenetelű autóbaleset részese volt Pelsőczy László írja a Blikk. A 76 éves színművész éppen születésnapról tartott hazafelé az autójával, amikor az otthonától nem messze, Gyálon, az egyik kereszteződésnél oldalról belementek. Pelsőczy autója átrepült a szemközti sávba, majd a járdára is felszaladt egy buszmegállóban. A színész megúszta a balesetet, de nem sokon múlt a tragédia.

Pelsőczy László

Egy figyelmetlen sofőr szaladt be Pelsőczy László autójába – Forrás: 9Tv- Ferencváros Televíziója / Heti Portré – videó / YouTube

„A becsapódáskor fogtam fel, micsoda mázlim van, hogy nem jött velem szemben se autó, se autóbusz, és a járdán nem volt gyalogos. Óriási tragédiát úsztam meg! – nyilatkozta a bulvárlapnak az István, a király sztárja, aki már több balesetet is megúszott.

„Úgy látszik, mázlista vagyok, hogy egyetlen balesetnél sem szenvedtem komolyabb sérülést, de azért a legutóbbi volt a legijesztőbb” – vallotta be.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top