nlc.hu
Sztárok
30 millióval lehúzta apját Kőgazdag Aurél

Kőgazdag Aurél 30 milliót költött az apja kártyájáról a tudta nélkül: „Kibújt belőlem a kisördög”

A Kőgazdag Fiatalok legutóbbi adásában Aurél és barátja csibész dologra szánták el magukat, miután ráleltek egy bankkártyára a kocsiban. “Apa odaadta az egyik autóját egy sofőrrel, hogy valahogy elviseljük ezt a dugót Pesten” – mondta el a kamerák előtt a tehetős fiatal, aki megtalálta az apja kocsijában az apja bankkártyáját, és barátja javaslatára használni kezdték.

Kőgazdag Aurel

Kiköltekezett Kőgazdag Aurél, de nem a saját pénzéből – Forrás: TV2 / Kőgazdag Fiatalok – videó

Én alapvetően egy jó gyerek vagyok. Én nem szoktam ilyeneket csinálni, hogy találok egy kártyát, adott esetben apukám kártyáját, és akkor menjünk el vásárolni! Nem is nyúlok a bankkártyájához, mindig max azt mondom: utaljon, ha kell valami. Nem szoktam elvenni pénzt, de kibújt belőlem a kisördög, mert ott volt a Barni” – vallotta be a reality-ben a 19 éves, esti tagozatos tanuló, aki végül 30 millió forintot költött el apja bankkártyájáról.

Egyik luxusüzletből mentünk a másikba. A végén már alig bírtam el a szatyrokat” – mesélte Aurél, aki a barátjával annyi mindent vásárolt össze az Andrássy úti luxusboltokban, hogy még az autóba is alig fértek be a holmikkal. “Elég erős kör volt. Kicsit ég is a fejem, mert 30 milliót költöttünk apa kártyájáról. Apa, bocsi!” – jegyezte meg.

Kőgazdag Aurél azonban lebukott az apja előtt, aki telefonon vonta kérdőre. Elsőre hazudott az apukájának, és nem vallotta be, hogy ő használta a bankkártyáját. Végül úgy látta jónak, hogy jobb, ha mégis elárulja az igazságot. Alaposan megjárta: húsvéti pénzlevonás lett a büntetése. 

Szerintem teljesen jogos volt az, hogy azt mondta, hogy elveszi a húsvéti pénzemet. Én is ezt tettem volna, ha lenne gyerekem. Szerintem még szobafogságot is adtam volna neki” – mondta Aurél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top