nlc.hu
Sztárok

Nősülni készül Demeter György

Elveszi 24 évvel fiatalabb párját a lábamputáción átesett énekes, Demeter György

Jelenleg még spórolnak a 150 fős esküvőre.

Jóllehet 3 évvel ezelőtt szomorú hírek jelentek meg Demeter Györgyrőltérd alatt amputálni kellett a bal lábát, illetve a fél szemére megvakult –, manapság boldogan, teljes harmóniában telnek a napjai. Immár 5 éve együtt van a menyasszonyával, a 24 évvel fiatalabb Judittal, akit feleségül is szeretne venni – írja a Blikk.

Demeter György,

Sokat köszönhet a párjának Demeter György – Forrás: Echo TV -videó / YouTube

„Három évvel ezelőtt valóban nehéz időszakot éltem át, amin nem is tudtam volna túljutni, ha nincs a párom, Judit, aki mindenben mellettem állt. (…) Judit 24 évvel fiatalabb nálam, tehát könnyedén mondhatta volna, hogy nem kíváncsi a nyavalyáimra, és hagyjuk az egész kapcsolatunkat, de ő végig kitartott mellettem. (…) Ő az az ember, aki nem csupán a jóban, hanem a rosszban is mellettem volt, így számomra nem volt kérdés, hogy feleségül kérem” – mesélte a bulvárlapnak a 64 éves énekes – akit az XL Sisters és a Bulldózer együttes tagjaként ismerhetett meg a nagyközönség.

Elárulta, idén szeptemberre tervezték az esküvőt, de el kellett halasztaniuk az infláció miatt megnövekedett árak miatt: „Nagyjából 150 fős esküvőt terveztünk. (…) Jelenleg még spórolnunk kell, mert a rokkantnyugdíjam 40 ezer forint havonta. (…) Talán még idén összeházasodunk, de azt sem bánjuk, ha jövőre tolódik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top