nlc.hu
Sztárok

Rúzsa Magdi utazik

Így sétál férjével és három gyermekével Rúzsa Magdi Róma utcáin

Az énekesnő először utazott hosszabb útra az ikrekkel.

Rúzsa Magdi és családja római vakációra indult. A reptérről már bejelentkeztek egy családi felvétellel, most pedig az olasz városból posztoltak egy képet, melyen az látható, ahogy az énekesnő és férje közösen sétálgatnak a gyermekeikkel. Kevével, Lujzával és Zalánnal nem lehet unatkozni, vallotta korábban a sztár, így biztosan ez az útjuk is izgalmas lesz. 

„A várandósságom első pillanatától csak az érdekelt, hogy egészségesek legyenek, megfogadtam, bármennyire fáradt leszek a későbbiekben, nem fogok panaszkodni, de nem titkolom, hogy nagyon sok energia, erő és szervezőkészség kell hozzá, és mellette ott van a karrierem, egyszerre két helyen kell helytállnom. Bevallom, az idei turnéidőszak és a mindennapok közötti egyensúly megtalálása rengeteg kihívást tartogatott, néha úgy éreztem, nem bírom fizikailag. Sokat éjszakáztam a babákkal, számtalan nem várt helyzetben kellett helytállnom, elég komoly mély víz volt, de sikerült végigcsinálni. A családom támogatása – akik minden helyzetben a biztos háttérországomat jelentik – és a zenekarom profizmusa nélkül ez nem sikerült volna. Igencsak fel kellett kötnöm a gatyámat, hogy végig tudjam csinálni” – nyilatkozta az énekesnő korábban azzal kapcsolatban, milyen az élet három babával.

Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi (Fotó: Birton Szabolcs)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top