Sztárok, akik csak a párjuk miatt lettek híresek

nlc | 2023. Szeptember 25.
Van, aki tudott mit kezdeni a hírnévvel és már a saját jogán figyelnek rá, míg mások szinte visszaszivárogtak a névtelenségbe.

Ha az utóbbi évben egy percet is eltöltöttél az interneten, akkor biztosan ismerős a nepo bébi kifejezés. Tudod, amikor nepotizmussal (azaz a családi kapcsolatok által) kap lehetőséget egy-egy sztár. Azonban nemcsak a hírességek gyerekei kerülnek az ajtón belülre Hollywoodban. A párjaik is. Az alábbi galériában megnézheted, kik azok a sztárok, akik csak a párkapcsolatuknak köszönhetően kaptak lehetőséget a szórakoztatóiparban. Láthatod, hogy a legtöbbjüknek sikerült megvetniük a lábukat az Álomgyárban. De lesznek olyanok is, akik nem igazán tudtak élni a megszerzett hírnévvel.

Hilaria Baldwin nlc

Hilaria Baldwin jógaoktató volt, de miután megismerkedett Alec Baldwinnal, az Extra Tv életmód riportere lett. (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images for PEN America)

Georgina Rodríguez nlc

Georgina Rodriguez igazi influenszer: több, mint 50 millió követője van. De ez csak azután lett így, hogy összejött Cristiano Ronaldóval. Előtte a Guccinál volt eladó. (Fotó: Daniele Venturelli/Daniele Venturelli/WireImage )

Sharon Osbourne nlc

Sharon Osbourne Ozzy Osbourne menedzsereként ismerte meg a rocksztárt. Sokáig a színfalak mögött maradt, egészen 2002-ig, mikor kitalálta és szerepet vállalt a The Osbournes című realityben. (Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic)

Hailey Bieber nlc

Nepo bébiként Hailey Bieber (született: Baldwin) modellkedett és 15,4 milliós követőtábora volt az Instán. Azután azonban, hogy Mrs. Justin Bieber lett, az követőinek száma 50 millióra ugrott, belőle pedig trendteremtő influenszer lett. (Fotó: Arturo Holmes/MG21/Getty Images)

Tay Lautner nlc

Tay Lautner (akinek a teljes keresztneve amúgy szintén Taylor) eredetileg nővérként dolgozott. Miután 2022-ben hozzáment Taylor Lautnerhez, közösen podcastet indítottak, Taynek pedig milliós követőtábora lett az Instán és a TiktTokon. (Fotó: Jamie McCarthy/Getty Images)

Danielle Jonas nlc

Kevin Jonas előtt Danielle fodrászként dolgozott. Miután hozzáment a Jonas Brothers tagjához, az esküvőjük már a People magazin címlapján szerepelt, később pedig realityt csináltak az életükből. A műsor 2013-ig ment. Most Danielle-nek ékszermárkája van. (Fotó: Raymond Hall/GC Images)

Ben Falcone nlc

Ben Falcone 2005-ben vette feleségül Melissa McCarthyt. 2014-ben készítette el az első filmjét, a Tammyt, melynek Melissa volt a főszereplője és társírója. Azóta is Ben kizárólag a felesége főszereplésével csinál filmeket. (Fotó: Rick Rowell via Getty Images)

Leslie Mann nlc

Bár Leslie Mann már azelőtt is színésznő volt, hogy összejött Judd Apatow-val, a rendező azonnal híressé tette, miután olyan filmjeiben adott szerepet a feleségének, mint a Felkoppintva vagy A 40 éves szűz. Azóta már Leslie-t ismerik többen...vagy a lányukat, Maude Apatow-t, aki az Eufória Lexije. (Fotó: Dave Benett/Getty Images for evian)

Scott Disick nlc

Scott Disick kamaszként könyvborítómodell volt. Ezután találkozott Kourtney Kardashiannal, akivel 2006 és 2015 között voltak együtt, Dissick pedig állandó résztvevője lett a Kardashianekről szóló realitynek. És azóta is közönségkedvenc szereplője a műsornak. (Fotó: David Becker/WireImage)

Kevin Federline nlc

Mindenki ismeri Kevin Federline nevét, aki csak azért vált híressé, mert egy rövid ideig Britney Spears férje volt. A hírnévvel túl sokat nem tudott kezdeni, csak kiadott egy rap albumot, ami hatalmas bukás lett. (Fotó: Matthew Simmons/Getty Images for Rolling Stone)

via

Exit mobile version