nlc.hu
Sztárok

Megcsináltatta a tetoválást Görög Zita

Így néz ki Görög Zita születésnapi tetoválása – fotó

Régóta vágyott már erre.

Görög Zita a minap ünnepelte 44. születésnapját és már korábban úgy döntött, ad magának egy ajándékot, méghozzá egy tetoválást.

Görög Zita

Fotó: Birtron Szabolcs

„A modellkarrierem alatt nem lehetett, hiszen akkoriban szigorú szabályok közt éltem az életem. A körmömnek is natúrnak vagy franciának kellett lennie, a frizurámat nem változtathattam, mindig testszínű fehérneműket hordhattam, aztán amikor ennek vége lett, végre sokkal színesebb ruhatárra váltottam, ezáltal a lelkivilágom is más lett. Régóta kacérkodom a gondolattal. Úgy döntöttem, hogy mivel betöltöttem a 44-et, magamra varratok egy békegalambot, amire már régóta vágytam – magyarázta az nlc-nek a modell, majd arra is kitért, miért épp ezt a motívumot választotta. – Az életem egyik legfontosabb vezérfonala, hogy mindig megpróbálok segíteni, törekedni a békére a családi életünkben, illetve a hétköznapjaimban. Nem tudok elmenni egy rohanó kislány mellett, akinek nem állt meg a busz, ahogy egy éhes vagy segítségre szoruló ember mellett sem.”

Most 24 óráig elérhető Instagram-történetében mutatta meg a gyönyörű galambot, a videó mellé pedig azt írta, úgy ujjong, mint egy tini. 

Görög Zita Instagram-történet

Görög Zita új tetoválása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top