nlc.hu
Sztárok

Ördög Nóráról írt korhatáros szövegű dalt Bruno

„Megkapta, amit érdemelt, többször is!” – felpofozta rajongóját Ördög Nóra

Ördög Nóra a róla írt, meglehetősen pajzán dallal kapcsolatban osztott meg pár infót.
Ördög Nóra

Ördög Nóra elmesélte, miképpen reagált arra a bizonyos “Ördög Nórika” című pajzán dalra, amit Bruno róla.

A fiatal énekes, Bruno, aki az Ázsia Expressz egyik szereplője,

korhatáros szövegű dalt írt, ihletője pedig nem más volt, mint Ördög Nóra. A szám klipjében is szerepel a kedvelt műsorvezető, akinek már az első percben is felismerhetik hangját az RTL-es, kölyökklubos időszakából. A videóklip végén pedig ismét felbukkan.

 

Ördög Nóra ezt mesélte a Blikknek a kollaborációról:

(Bruno) Felhívott, és nagyon tiszteletteli módon elővezette, hogy lenne itt ez a kis dal. Nyilván mindenre gondoltam, hogy mi van ebben a dalban, aztán amikor meghallgattam, röhögtem egy óriásit, mert erre nem számítottam én sem.

Nóri megsértődhetett volna, de inkább bókként tekintett a szövegre.

Ez végül is arról szól, hogy egy kisfiúnak, aki annak idején négyévesen nézte a Kölyöklubot, valamilyen módon hatással voltam az életére. Erre tulajdonképpen büszkének kell lennem. Ez a generáció gyakorlatilag a gyerekem lehetne minden szempontból

– idézte a lap a műsorvezető szavait.

“A klipforgatáson meg is kapta érte Brúnó, amit érdemelt, egy jó nagy pofont. Amit többször is megkapott, mert többször vettük fel a jelenetet. Úgyhogy mondtam is, hogy

így kell most neki vezekelnie, rászolgált erre a dologra.

Jó csattanósan pofon vágtam többször is, de ennyi. Nyilván azóta én vagyok Ördög Nórika, és ezen jót röhögök” – vallotta be Nóri, aki októbertől az Ázsia Expresszben lesz látható, Brúnóval együtt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top