Mező Misi az édesanyja haláláról: „Meg sem fordult a fejemben, hogy számára már nincs másnap”

T. D. | 2023. Szeptember 28.
Mai napig nem képes megbocsátani magának.

Mező Misi nagyon ritkán oszt meg a zenei életén kívüli történéseket, a magánéletét pedig szigorúan védi. Feleségéről és házasságáról nyíltan mesél, ám azt az elhatározását, miszerint sohasem fogja megmutatni kedvesét, tartja. A zenész természetesen nem szégyelli párját, csupán óvja családját.

Fotó: Olajos Piroska

Most viszont Dr. Orosz Cynthia és a Stories Podcast című műsorban felelevenítette élete legfájdalmasabb pillanatát. Az énekes elmondása szerint a családi tragédia ébresztette rá a vallás fontosságára. „Édesanyám halálakor találtam meg Istent. Kétfajta eset van az Isten keresésében: az egyik, hogy egyszerűen csak keresed az erőt, vagy, ahogyan nálam is volt, történik egy drámai pillanat, amikor kiáltasz érte. 

A Magna Cum Laude frontembere 12 évvel ezelőtt vesztette el az édesanyját, akinek a halála olyannyira megviselte őt, hogy azóta igencsak ritkán látogat haza a szülővárosába, a Békés vármegyei Dobozra. Ráadásul a mai napig emészti a bűntudat, amiért nem tudott időben elbúcsúzni szeretett anyukájától. 

„Meg sem fordult a fejemben, hogy számára már nincs másnap. A szüleink sokáig úgy élnek bennünk, hogy a legerősebbek és a létezésük örök. Még akkor is, ha komoly betegségben szenvednek, ahogy anyám is. Egyszerűen későn fogtam fel, hogy vége lesz, és nem értem haza időben.

Exit mobile version