nlc.hu
Sztárok

A Dal 2022 zsűritagjai

Kiderült, hogy kikkel lesz teljes A Dal 2022 zsűrije

Újabb információk derültek ki a műsorról.

Nemrég Király Viktor és Rókusfalvy Lili is bejelentette, hogy ők ketten lesznek A Dal 2022 műsorvezetői, majd azt is elárulták, hogy kik alkotják majd a zsűri egyik felét. Mint kiderült, Wolf Kati és Mező Misi is helyet foglalnak majd a zsűriben, és Király Viktor most a másik két ítészről is lerántotta a leplet, Ferenczi György énekes, szájharmonika-művész, valamint Egri Péter, Mystery Gang alapító-frontembere foglal majd helyet két kollégájuk mellett. 

Ahogyan korábban írtuk, a négy válogató adásában összesen 40 szerzeményt mutatnak be, és a győztes dal előadója a nyereményeken kívül „Az Év Dala 2022” címmel, illetve a Petőfi Zenei Díj „év dala 2022” elismeréssel gazdagodik. Újdonság a korábbiakhoz képest, hogy valamennyi előadás élőben hangzik el a színpadon, továbbá az akusztikus feldolgozások mellett a döntős produkciók a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara kíséretében is hallhatók lesznek.

Ferenczi György, Mező Misi, Vincze Lilla és Nagy Feró A Dal 2021 döntőjébe

Ferenczi György, Mező Misi, Vincze Lilla és Nagy Feró A Dal 2021 döntőjében 2021. március 13-án. (Fotó: MTI/Cseke Csilla)

(via 24.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top