nlc.hu
Sztárok

Oláh Ibolya A Dal 2022 győzelméről

Oláh Ibolya: „Örök másodikból felléphettem a dobogóra” – megszólalt A Dal 2022 győzelméről az énekesnő

Szombaton nyert, de még most is alig találja a szavakat.

Mint arról az nlc is beszámolt, Oláh Ibolya nyerte a Nem adom el című dalával A Dal 2022 döntőjét szombaton. A 44 éves énekesnő a közösségi oldalán hosszú posztban vallott arról, hogyan élte meg a győzelmet.

Oláh Ibolya

Oláh Ibolya a válogatót és az elődöntőt is maximális ponttal nyerte meg – Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Elmondása szerint még mindig nehezen hiszi el, hogy megnyerte A Dalt. “Még mindig nem találok szavakat, egészen elképesztő, amit átélhettem!… Örök másodikból tegnap felléphettem a dobogóra. Ezt Nektek köszönhetem, akik kitartottatok mellettem ennyi év múltán is, nem tudom elmondani, hogy ez mennyit jelent nekem” – olvasható a bejegyzésében.

Hallgasd meg Oláh Ibolya győztes dalát!

Oláh Ibolya Az Év Dala 2022, egyben a Petőfi Zenei Díj Év dala 2022 elismerésben részesült. Az előadóval a közmédia egy éven belül legfeljebb tíz dalból álló lemezfelvételt, erről egy zeneszámból videoklipet készít, a győztes emellett tízmillió forint pénzjutalomban is részesül, amelyet zenei produkciójának fejlesztésére fordíthat.

Olvass még Oláh Ibolyáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top