nlc.hu
Sztárok

Oláh Ibolya párja

Oláh Ibolya: ,,Büszkén vállalom a másságomat” – először beszél párjáról a 43 éves énekesnő

Rengeteg atrocitás érte a 2004-es Megasztár ezüstérmesét, de - állítja - nagyon megedződött az elmúlt évek során.

Származása és mássága miatt sok bántás érte Oláh Ibolyát, de ő már a nevelőotthonban megtanulta, hogy az élet nem csak móka és kacagás – írja a legfrissebb Story magazin.

Oláh Ibolya

Nem szokott a magánéletéről beszélni Oláh Ibolya, ezúttal kivételt tett – MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Bár az élet egy időre megállt a pandémia miatt, én igyekszem pozitív maradni, a páromat és magamat is erősíteni. (…) A párommal másfél éve költöztünk Győrbe, egy csodálatos családi házban lakunk, amivel rengeteg a teendő. Kertészkedem, magaságyásokat készítek, paradicsomot palántázok, virágokat ültetek. A ház körüli teendők napi edzésben tartanak, és testileg, lelkileg feltöltenek” – árulta el az énekesnő, aki – elmondása szerint – messziről kerüli a celebkedést és az sem foglalkoztatja, hogy miként ítélik meg az emberek.

“Rengeteg atrocitás ért a származásom és a másságom miatt, ám én mindkettőt büszkén vállalom” – jelentette ki Oláh Ibolya, aki jól tudja, hogy Anyácska (a tiszadobi nevelőotthon egykori igazgatója – szerk.), a barátai és a párja támogatása nélkül nem vitte volna ilyen sokra. “Nagyon megedződtem az elmúlt évek során. Édesanyám és a párom azok, akik igazán megértenek, a barátaim nélkül pedig talán sehol nem lennék” – vallotta be.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin
 Olvass még Oláh Ibolyáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top