Sztárok

Mező Misi visszaül az iskolapadba

Mező Misit Bock József példája erősítette meg abban, hogy beiratkozik egy sommelier-tanfolyamra.

Éppen hogy befejezte teológiai tanulmányait, és sikeresen lediplomázott, máris új kihívásokat keresett Mező Misi, a Magna Cum Laude énekese. Ezúttal a bor készítésének művészetéről, a borvidékekről, a kóstolás szempontjairól szeretne bővebb tudást szerezni a zenész. „Mindig is szerettem a jó, minőségi borokat, és már egy ideje foglalkoztat a gondolat, hogy beiratkozom egy sommelier-tanfolyamra, csak le akartam diplomázni, mielőtt újból iskolapadba ülök” – mesélte Mező Misi.

A végső lökést Misi elhatározásához Bock József adta, aki libanapi ünnepségre és borszentelőre hívta az énekest villányi birtokára. „Józsi bátyám nagyszerű ember, mindig örömmel jövök hozzá. Ő az a klasszikus értelemben vett mester, akitől úgy lehet tanulni, hogy észre sem veszi az ember. Borozgattunk, beszélgettünk, ő mesélt a borkészítés rejtelmeiről, és egyszer csak kitisztult a kép. Ott született meg a végső döntés, hogy mindenképpen beiratkozom egy sommelier-tanfolyamra. Persze ezúttal is várni kell pár hónapot, mivel most gőzerővel készülünk a februári jubileumi Aréna nagy koncertünkre, de tavasszal már nincs több kifogás…. ”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top